1.1.2016

Mitä vuoteen 2015 kuului?

Tästä vuoden 2014 koostepostaukseen----Kuukauden nimen yllä on aina kollaasi kuukauden kuvista.


TAMMIKUU

Tammikuu oli tosi hiljainen kuukausi. Opettelin muokkailemaan kuvia Lightroomilla ja ensimmäiset kokeilut olivat hurjia, mutta usein myös hyvin onnistuneita. Mandi lopetettiin tammikuun alussa, se oli hieno tytsy. Tein teille myös esittelyn meidän lempilenkistä! Käytiin usein myös tallilla, tytöt oli kerran tai pari molemmat mukana, eli Peppi ja Jessi. Nyt ei ole kumpikaan oikein enää kuvioissa, harmi vain... Pilkulla menin myös ekoja kertoja ilman jalustimia ja poitsu oli ihan super niin kuin aina nykyäänkin. Käytiin tammikuun alussa morjestamassa myös Karkkia ja aivan ihanaa Lilja-berniä. Ja eiköhän me aika monta jäälenkkiäkin tehty R-tiimin kanssa. Selatessani Helmikuun postauksia huomasin, että käytiinhän me hakemassa sileä EH Turun KV:stä tammikuun lopussa. 




HELMIKUU

Päällimmäisenä mielen jäi helmikuusta ihana reissu Pyhälle. Nemokin pääsi mukaan ja ai, että koira nautti viileistä keleistä, vaikka -20 olikin jo herralle hieman kylmää. Käytiin hirmuisen usein taas jäällä R-tiimin sekä vain hunnilauman kanssa, kun jäät kesti hyvin. Käväistiin tsekkaamassa Nuuksion Korpinkierros, ja vaikka meidän piti uudestaan mennä jäi se ajatukseen. Helmikuun lopussa käytiin Jerin ja Sniffen kanssa koirauimala Sippurassa ja kyllä tuo vanhempi herra varsinkin nautti hirmuisesti.


MAALISKUU

Maaliskuuhun sisältyi päällimäisenä mielessä oleva näyttely. Nemo sai avoimesta luokasta erittäin hyvän, jota ennen pikkuJeri oli ollut mun kanssa junnuissa JUN ERI1 SA! Olin ihan hirmuisen iloinen jo tuosta, ja penska päätti sitten repäistä ja olla vielä PU3 sekä SERT paras uros- kehässä. Käytiin poitsujen kanssa talleilemassa ja Sniffe ei hirveästi tykännyt hepoista, muttei se niitä mitenkään hirmuisesti pelännytkään. Peppi pääsi myös ensimmäisiä kertoja mukaan lauman kanssa lenkille ja huomaa kyllä, että tytsy on tottunut olemaan yksin ilman koirakavereita. Tein teille myös postauksen Nemon pentuajasta ja aloitin toivekuva-sarjan.




HUHTIKUU

Huhtikuussa koirien lempijuttua oli uiminen. Ilmat oli sopivan lämpimät, ettei koko koira jäätynyt, mutta vesi viilensi kuitenkin. Nemon kanssa käytiin pitkästä aikaa mätsäreissä ja herra loisti aivan mahtavasti olemalla PUN1 BIS1 sekä minun kanssa JH2 tai JH3, en ole ihan varma, mutta sinne päin. Jeri täytti kuun alussa vuoden, yllättävän nopeasti kakrukin on kasvanut. Niin täytti Nemokin 22. päivä kaksi vuotta. Menin uudella tuttavuudella, Riinalla, ratsastuksessa. Päästiin myös mukaan Hurttahuoneeseen!




TOUKOKUU

Toukokuun kohokohta oli ehkä meidän ekat taipparit. Nemolla ihan älyttömän hyvä työmotivaatio, haki hienosti vedestä ja metsästä. Itse vain stressasin kauheasti ja Nemo puri riistan rikki, jota ei ikinä ole tehnyt. Hienosti kuitenkin muuten meni. Käytiin taas mätsäreissä mm. tuloksin PUN1 BIS1. Jessikin pääsi mukaan mätsäriin, jossa Nemo SIN1 BIS2 ja Jessi "PUN5". Kokeiltiin rally-tokoa koko lauman kanssa ja Jeri sekä Nemo varsinkin tykkäsivät hirmuisesti. Jessi kävi myös ekaa kertaa metrossa mätsärireissulla ja tytsy oli tosi reipas. 




KESÄKUU

Kesäkuussa tapahtui paljon! Käytiin Nemon kanssa pitkästä aikaa Rajasaaressa koirapuistoilemassa. Olen hieman pelännyt tätä, koska Nemolla on uhmaikä menossa ja suuri ego esillä. Nemon niskaan tuli murisemaan iso uros, eikä herra sanonut mitään vaan lähti pois. Sai olla kyllä ylpeä, kun tuntee tuon koiran ja sen egon. Leivoin Nemolle ensimmäistä kertaa herkkuja, joista tuli kauhean hajuisia ja isoja nameja. Ehkä ne joskus pääsee käyttöön. Oltiin mukana järkkäämässä ULS-mätsäriä Espoossa, joka oli huippu kokemus. Käytiin kahdissa agiepiksissä, joista ykkös-ja kakkossijat. Niin ylpeä ruskeasta, joka sai aivan uuden vaiheen päälle kisaradalla. Nemon lihaksia reenattiin rennolla ravailulla lonkkarin vierellä. (ei vedolla, kuten kuvassa näyttäisi tapahtuvan) Kesäkuun loppuun sattui vielä ihana, lämmin ilta mätsärissä, joka vaan jotenkin jäi mieleen. Nemo PUN4, Jeri PUN-.




HEINÄKUU

Kesä-heinäkuun taitteessa oli vuoden koiraleiri. Oltiin Nemon, Ninan ja Jerin kanssa tänä vuonna leireilemässä. Koirilla oli superhauskaa ja oli meilläkin kyllä ihan tosi mukava viikko. Heinäkuussa hunnilaumaan liittyi myös uusi hoitokoira, Priima käyttölabbis. Kävin issikkamaastossa Fagurissa, josta kuvasn goprolla videon. Ylä-oikealla oleva plakaatti oli meidän mökin ns. nimi. Heinäkuun loppupuolella käytiin Helsinki KV:ssa pyörähtämässä tuloksella EH. Vain pari 11 flätistä sai ERIn, päivä oli kuuma ja piiitkä, kun busseilla tultiin vielä takaisin. Ihan heinäkuun lopussa mentiin Ninan kanssa muutamaksi päiväksi Hankoon katsomaan SHW:tä. Oli taas tosi kivaa kyllä.




ELOKUU

Elokuusta ei ole oikeastaan paljoa muisteltavaa. Hirveästi uimista ja Priimaan tutustumista. Keskivaiheessa käytiin tosin kahden päivän taippareissa, joissa Mappe la NOU1 ja Nemo su NOU0... Nemo kantoi hienosti, vakaasti, riistaa, muttei irronnut kauemmille riistoille, koska minun jännitys siirtyi siihen. Muuten se oli mahtava. Elokuu oli myös oikein mukava keli valokuvaukselle. Kuun lopussa jouduttiin sanomaan hyvästit maailman parhaalle supermummolle. Varmasti Kerrillä on nyt hyvä olla. ♥





SYYSKUU

Nyt on taas vauhdikas kuukausi kyseessä. Priima tapaili ensimmäistä kertaa Riimiä, näki kaverin Dobby-pennun ja oli kovasti kaikessa mukana. Käytiin junnujen kanssa talleilemassa ihanassa kesäsäässä, Jeri olisi kyllä niin kuin luotu tallikoiraksi, niin kovasti se rakastaa heppoja. Pääsin itse myös ridaamaan monia uusia heppoja, mm. Marcoa ja Tygeriä. Kuun puolivälissä oli Hurttahuoneen mätsäri, jossa oltiin Ninan kanssa ilmopisteessä ja minä olin kans kehäsihteerinä. Oli ihan superia! Käytiin Sniffen ja Nemon kanssa mätsärissä, Sniffe oli tosi hieno mies ja sai punaisen ja Nemo SIN1 BIS-. Kuun lopussa rakkaalle ruskealle iski paha allerginen reaktio/verikorva-tyyppinen tapaus korvaan, joka ei sitten lopulta oikein selvinnyt mikä oli kyseessä.




LOKAKUU

Lokakuussa ostin vihdoin uuden kameran. Minulle saapui siis eos 50D, joka on palvellut oikein mahtavasti ainakin tähän asti. Ainiin ja sorry pikkukuvista kollaasissa, 50D:llä saa vaan niin kivoja kuvia. Priima kasvoi kovaa vauhtia ja sen kasvun näki tosi selvästi silmissäkin. Iso tyttö jo... Sniffestä tein teille esittelypostauksen ja nähtiin taas Nooraa sekä uutta tuttavuutta, Hennaa ja Luna-cockeria. Minulla oli 3.10 konfirmaatio ja saatiin oikein kivoja kuvia otettua. Käytiin Viikin pelloilla Nooran ja Riimin kanssa rälläilemässä ja kyllä nauttivat koirat hirveästi. Pääsin myös laukkailemaan pellolle Chylan kanssa, mentiin kiitolaukkaa ylämäkeen ja oli kyllä yksi parhaista tunneista ikinä. Tein päätöksiä harrastuksia koskien ja keväällä yritetään päästä aksaryhmään.




MARRASKUU

Käytiin Priiman kanssa morjestamassa Nooraa ja R-tiimiä heillä, hienosti meni penska bussissa. Iloisesti oli tutustumassa kaikkiin ja kaikkeen. Yksi päivä väsäsin "studion" meidän olkkariin ja otin paljon ns. studiokuvia Nemosta. Kaikki kuvat löytyvätkin sitten yhdestä postauksesta. Ennen tettiä oli vielä loppurutistus koulussa ja sitten suunnattiin Nemon kanssa Riitalle. Nemo sai olla ekan viikon siellä, mutta toisella viikolla ei sitten tyttöjen juoksujen takia voinut olla. Marraskuun lopussa oli myös Kangasala RN, jossa sain esittää ihanan Kismetin, joka oli KÄY ERI KÄK3! Nemo jatkoi eh-linjaa. Vihdissä oli kyllä aivan ihanaa nuo kaksi viikkoa, auringonlaskut ja isot metsät ja pellot... Nautin! 





JOULUKUU

Kuun alussa käytiin moikkaamassa Nakin pentua Marsaa Riitan ja tyttöjen kanssa. Aivan ihana, energinen, pentu ja kaiken lisäksi hurjan kaunis vielä. Miialle saapui täydennystä laumaan, ihana Lila-flättipentu Huntstarilta. Tästä en ole blogissa kertonut, koska ei ole ollut kuvia, mutta heti, kun saan kuvia niin tulee kyllä bloginkin puolelle. Tässä kuun lopussa toveri ruskealle sattui vielä vesihäntä tulemaan ja Nemppa sai kipulääkkeitä. Vesihäntä parantui yllättävän nopeasti parissa päivässä. Me ihmiset lähdimme sitten Dubaihin ja Nemo pääsi hoitoon isovanhemmilleni. Ennen Dubaihin lähtöä käytiin Nooran, Riimin, Jerin ja Priiman kanssa vielä pitkästä aikaa Rajasaaressa. Koirat kyllä nauttivat. Kauden viimeiset tunnit Peikillä oli ihanat, esteitä Ripalla ja ilman satulaa Ripalla!

Oli kyllä aivan mahtava vuosi, niin paljon tapahtui ja kyllä löytyy päällimmäisenä hyviä muistoja. Miltäs meidän vuosi blogin lukijoiden mielestä kuulosti ja miten teidän vuosi meni? Onnea vuodelle 2016 ja hyvää uutta vuotta kaikille! :)

7 kommenttia :

  1. Tosi kiva postaus:) Teillä on ollut huippu vuosi ja on ollut kiva seurailla teidän touhuja! Toivottavasti saat Lilasta pian kuvia, flättipennut on vaan niin<3 Meillä oli Fallen kanssa ihan kiva vuosi myös, koiraleiri oli niin paras. Ensi vuonna sitten ehkä flättileirille, kun iän puolesta en enää kennelliiton leirille pääse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Lilasta pitääkin saada tänne penskakuvia...

      Kiva, että teidänki vuosi meni hyvin. Leiri oli kyllä meillekin huippu.:)

      Poista
  2. Todella mahtava postaus! Nää kollaasien kuvat oli todella hienoja kaikki :) Tän postauksen perusteella teidän vuosi oli ihan kivan oloinen, vaikka toki näitä huonojakin hetkiä oli, mutta harvoin niitä pystyy välttämäänkän.. Mun vuosi oli todella mahtava kaikista niistä huonoista hetkistä riippumatta! :)

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitoskiitos! :) Meillä oli super vuosi, tosin kompastuskivien kera, mutta silti! Kiva, että sunki vuosi ln ollut hyvä ^_^

      Poista
  3. Kivasti toteutettu postaus ja ihania kuvia, joiden laatu vain paranee ;)

    VastaaPoista