15.4.2016

Jos taas vähän puhelinkuvia...

Tadaa! Lisää puhelinkuvia. Voitteko kuvitella, että mulla meni vain alle tunti näiden laittamisessa. Ostettiin tosiaan mulla uusi kone, nopealla prosessorilla ja suurella tilalla. Ihan super näin alkuun, nopea ja kunhan näppäimistöön tottuu niin eiköhän tämä tästä ala toimimaan aikas hyvin. Tässä kuitenkin taas vähän kuvia puhelimelta. Huomenna matka käy kohti Helsingin penneliä johon menen tsemppaamaan Miiaa ja Lila-pentua. Yritän pitää shoppailunkin kurissa, kun tavaraa tosiaan on jo enemmän kuin tarpeeksi...

Huikeeta auringonlaskua, taiteellinen silmä iski ja oli pakko ottaa kuva ja ehkä koko fläpän elämän onnellisin hetki. Se sai pallot takaisin hammaspoistojen jälkeen!

Kuvia Jyväskylästä ja matkalta. Nemo jäi loman aikana kolme kertaa sängyn alle ja heräsin aina siihen kun toinen piippasi sängyn alla...

Nemon ja Ninan kanssa reippailtiin yksi ilta. 15km tallilta kotiin kävellen ja Nina pyörällä. Helsingissä shoppailemassa Ninan kanssa. Paironin suitset sunnuntaina, oli aivan super sää ja postaustakin on tulossa. Seuraavassa kuvassa Vilman kanssa syömässä kiinalaisessa ravintolassa ja vikassa Nemo ja Best friendiltä saadut arvontavoitot!
Meidän yhden aamun reipas aamulenkki, samana aamuna saatiin blogiin 120 000 katsomiskertaa, wau! Pari kuvaa vielä Nemosta. 

Nyt on kans Bravecto tabletti syötetty Nemolle ja toiv. punkit pysyy poissa. Ollaan myös leivottu ja lenkkeilty Eetun ja Bella-setterin kera.

Miian pentuja hoitamassa yön yli Ninan kanssa pari viikkoa sitten. Kovaa vauhtia kasvavat ja kohta päästään ulos kuvaamaan naskalihampaita!

Pari kuvaa vielä Jkl-reissulta. Loppumatkasta Nemo halusi välttämättä penkille istumaan ja nukkui sitten näppäimistön päällä. 

Nemokuvia ei voi olla liikaa. Nemo et Bella ja Peikin tallin kyltti, my favorite place!


2 kommenttia :