8.4.2016

Lahti KV 2.4.2016

Pitkästä aikaa näyttelyssä sitten marraskuun. Oli kova pohdinta minkäs asun laitankaan tällä kertaa. Päädyin kuitenkin samaan punainen jakku + mustat farkut yhdistelmään, kuin Kangasalalla. Miia nappasi mut kadun varrelta kasin maissa ja siitä kävi matka kohti Lahtea. Mukana oli Jerin lisäksi Huti sekä paikan päälle oli myös tulossa Jerin sisko Luna. Flättejä oli suunnilleen 24 kumpaakin sukupuolta. Lahdessa huomasin vasta miten tuttu näyttelypaikka olikaan. Onhan siellä käyty jo moneen otteeseen.

Lahti KV 2.4.2016
tuomari: Tarja Löfman
Sniffens alppien lakea jää "Jeri" melkein 2v

Kävin hakemassa poikien kanssa numerolaput ja suunnattiin flättikehälle jossa Miia jo pystytti poitsuille häkkejä. Jeri halusi välttämättä tsiikailla kattoikkunasta mitä tapahtuu ympärillä. Vähän harjailtiin siinä Jeriä ja itse kävin hakemassa jäätelönkin tässä välissä. Kun junnuja alettiin sijoittamaan siirryttiin Jerin kanssa kehän viereen. Nuorten kokoomakehässä jäbä oli oikein hienosti ja ravasi toosi hyvin vaikka olisikin ollut parempi päästä menemään hieman kovempaa. Seitsemän muun nuoren jälkeen päästiin yksilöarvosteluun jossa Jerppa oli taas tosi hieno! Saatiin tosi hyvä arvostelu, huonoina oli, että "kroppa tippuu liikkeessä ja edestä hyvin leveä". Tuomioksi saatiin EH, mutta saipahan olla ylpeä pienestä joka oli kilpailuluokassa vielä neljäs kaikista kahdeksasta!

Sniffens Snazzy Moonstone "Huti"


Seuraavana oli vuorossa Huti, joka oli avoimen luokan jälkeen käyttöluokassa. Hutilla oli älyttömästi energiaa ja se ei oikein malttanut seistä vaikka Miia koitti rauhoitella energiapommia. Poitsu sai kuitenkin ERIn ja olisi kuulemma äsaankin saanut jos olisi malttanut seistä... Huti on kyllä semmonen energinen flätti ettei toista ole. Ihanan iloinen ja hyvin energinen. Käyttöluokassa oli vain yksi koira eli Huti oli KÄY ERI KÄK1.Seuraavaksi saatiin odotella pitkä tovi ennen narttuja ja vihdoin Jerin systeri Luna pääsi Miian kanssa kehään. Luna meni tosi nätisti ja pakko myöntää, että tytsy on tosi nätisti kehittynyt ja nätti. Luna sai ERIn ja oli kaikista nuorista ensimmäinen kera SAn. PN-kehässä puhuinkin jo Lunan omistajalle, että ei ihme jos ei sijoitu, koska koiria oli älyttömästi. Niin kuitenkin tytsy oli neljän parhaan joukossa ja tuloksena NUO ERI NUK1 SA PN3 VA-sert. Hieno tyttö! Siitä sitten alettiin lähtemään kotia kohti ja pääsin itse muokkailemaan kotona kuvia. Jerpasta ja musta ei valitettavasti ole kuvia, mutta otettiin kehän jälkeen tuo seisomakuva. Oikein kiva ja onnistunut näyttelypäivä!

Sniffens alppien kuunsäde "Luna"

2 kommenttia :