15.1.2014

Iltalenkkejä lumimaisemissa

Olihan siellä kokeeseen lukemisen keskellä pieni aikapiste bloggaamisellekkin. Ollaan koirien kanssa nyt käyty aktiivisia iltalenkkejä, sekä aktiivisia aamulenkkejä. Kiperässä pakkailmassa ja lumisessa maisemassa on oikein kiva käppäillä. Oltiin eilen Pepin, Nemon sekä äitini kanssa oikein kunnon vetolenkillä. Heitettiin valjaat niskoihin koirille ja lähdetiin pulkan, sekä 13 litran nestepurkkejen kanssa vedättämään koiria. Luultiin jo yhdessä kohtaa, että Nempulla sattui jotain, koska se nilkutti vuoroin yhdellä, joskus toisella tassulla, mutta huomattiin kuitenkin, että nilkuttaminen johtui kylmästä.

Oli niin kylmä, että tassua piti pitää ilmassa.
 Nemo on vaan niin taitava, että se istui maassa ja piti TAKATASSUA ilmassa istuessaan, oli niin kylmä. :D


Enpäs tiedä oonkos esitellyt Pepin uuden tempun blogissa, se vihdoin ja viimein oppi seisomisen! Siis kahdella jalalla, etusilla seisomisen. Se kulkee samalla nimellä, kuin neljällä jalalalla seisominen. Alla pieni videonäyte siitä.



Tänään käytiin sitten aamulenkillä mettässä ja kentällä juoksuttamassa koiria, Pepin juoksut on tosiaan onnistuneesti ohi, vaikkakin vieläkin Nemoa kiinnostaa Peppi enemmän, kuin ennen, muttei se enään sitä ahdistele niin paljoa.
Seuraava kirjoitus taitaapi tulla sunnuntain näyttelyn jälkeen.

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Houkuttelin vain Peppiä rauhallisesti ylös ja annoin palkan pienestäkin seisomisesta!

      Poista