21.1.2014

Loistettiin viimeisessä pentunäyttelyssä

Heräsin eilen, eli sunnuntaina siinä seitsemän maissa. Kamat oli pakattu jo edellisenä päivänä, joten ei ollut edes kiire. Pissatin koirat ulkona ja lähdettiin kahdeksan jälkeen kohti Lahtea. Madde ei millään olisi halunnut pompata autoon, joten se oli pakko nostaa. Automatka sujui erinomaisesti koirien nukkuessa takakontissa. Paikan päällä, Lahden messukeskuksessa ei ollut paljoa väkeä, joten saatiin meidän häkki hyvin mahdutettua häkkialueelle ihan meidän kehän viereen.


Melkein virallinen melkein 9kk<3
Odoteltiin vielä sitten pari tuntia ennen kehien alkua, siinä pyöri spanielit ennen noutajia. Treenattiin vähän Nemon kanssa ja päästiinkin pian kehään. Meidät kutsuttiin ensin, koska Nemo oli ainoa uros flateissa. Meille sanottiin molempien koirien kohdilla, että edestakaisin ja kehän ympäri, mutta tein kuitenkin ne toisin päin, hähää ilkeää toimintaa tuomaria kohtaan. :D



Kehä meni hyvin, Nemo malttoi seistä hyvin ja tuomari oli oikein kiva. Häneltä löytyi huumorintajua ja kopeloi myös koiraa hyvin. Juostiin vielä ympäri ja, koska oltiin ainoita uroksia meidät palkittiin heti, kun palkittiin. Nemo sai KP:n, ja täten oli PU1. Oikein hieno suoritus pikkuruskealta, joka nähdään sitten seuraavalla kerralla vasta Tampereen junnuluokassa! Alla vielä Nempan arvostelu:

"Ikäisekseen hyvin kehittynyt urospentu. Hyvä pää & ilme. Hyvä ylälinja, hieman jyrkkä lantio. Hyvä luusto ja mittasuhteet. Rittävät kulmaukset edestä. Tiivis runko. Hyvin kulmautunut takaa ja leveä reisi. Liikku edestä ja takaa hyvin. Voisi liikkua pidemmällä sivuaskeleella."

Käytiinpähän hakemassa kiitettävän kokoinen pystikin.

Seuraavaksi oli vuorossa Madde, joka myöskin meni hienosti, mutta valitettavasti kuvia ei löydy tällä kertaa. Madde oli paljon toista pentua laihempi, joten tällä kertaa se oli PEK2. Madden arvostelu näyttää tältä:

"Hyvän tyyppinen narttupentu, hyvä pää & ilme. Hyvä kaula. Selkälinjassa pieni painauma lapojen takana. Ja hieman jyrkkä lantio. Voisi olla paremmin kulmautunut edestä. Ikäisekseen hyvä runko. Hyvin kulmautunut takaa. Saisi liikkua kauttaaltaan paremmin."


Laitan teidät odottamaan ja kerron vasta seuraavassa postauksessa ryhmä-ja parikilpailusta! ;)) Sen voin kuitenkin sanoa, että Nemo oli sitten PEK1 KP ROP ja ryhmäkehään suunnattiin....

3 kommenttia :