12.1.2014

Maailman parhain Nakkimakkara

Ilmoittauduttiin viime viikolla Lohjan mätsäriin, joka oli tänään aamupäivällä. Ilmoitin silloin Pepin ja Nemon, koska luulin Pepin juoksujen jo loppuneen. Noh, ei ne sitte ollutkaan viel loppunu ja sain matkaan Nemon kasvattajan Tanskasta tuodun prinsessan- Nakin. Kai kaikki muistaa Nakin Kangasalalta? Jos ei muista niin käykääpä tsekkaamassa tämä!


Peppi ei sitten tosiaan päässyt ja käytiin ennen mätsäriin menoa hakemassa Nakki Nemon kasvattajalta Vihdissä. Nakin kotona/Nemon kasvattajalla asuu myös Nemon sisko, Nemon äiti ja Nemon mummo Nakin lisäksi. Ja arvatkaapa mitä? Nemo oli kaikkia neljää narttua korkeampi. On ne urokset vaan isompia...


Saavuttiin sitten paikanpäälle varttia vaille kymmenen ja humps, hallissa oli vähintään seitsemänkymmentä koiraa... Pujottelin sitten yli-innokkaiden flattien kanssa toiselle puolelle hallia ja kas, meidän häkkipaikan vieressä oli kaksi mustaa flattiä kans. Nakin kanssa oltiin numerolla 302 joka tarkoitti, että oltiin heti ensimmäisinä vuorossa numeroiden alkaessa 301:stä. 


Ensin juoksutettiin ympäri meitä molmepia, jonka jälkeen tuomari katsoi ensin toisen koiran ja sitten meidät. Nakki seisoi tosi hienosti ilman, että piti koko ajan syöttää namia. Hampaatkin näytettiin hyvin, joten erinomaisesti meni siis Nakki. Meitä vastaan oli arka novascotian noutaja, joka oli loppupeleissä SIN1, eli toisin sanoen me saatiin Nakin kanssa punainen, hyvä Nakki! 


Nakin kehän jälkeen oli miltei heti vuorossa tuo pikkuruskea, eli Nemo. Nemon numero oli 107, eli ei pitänyt senkään kanssa odotella ja hermoilla milloin kehä alkaa. Nemoa vastaan oli aivan ihana, käyttölinjainen keltainen labradorin noutaja. Tehtiin samat jutut, kuin Nakin kanssa ja saatiin punainen nauha.



Ensin oli isojen sinisten nauhakehä. Valmistauduttiin sitten jo Nakin kanssa kehän vieressä ja päästiinkin pian jo kehään. Meitä seisotettiin vain, koska koiria oli niin paljon. Koiria alkoi tippumaan ja tippumaan... Lopulta oltiin vain me ja viiis muuta. No, kaksi tippui pois ja sitten juostiin ja seisottiin. Meidän edelle siirrettiin punainen irlanninsetteri, joten oltiin kolmansia. :)



Nemo 8kk 3vko <3
Pentujen punaisten nauhakehässä oli pennut ja pienet samassa, sinänsä jännä järjestely, mutta ehkä tässä haluttiin säästää rahaa? Meitä seisotettiin ja tiputtiin sitten hetken päästä pois. Nemo oli ns. "PUN7" jos niin voisi sanoa. Nakin kanssa saatiin palkinnoksi alla olevassa kuvassa oleva pieni ruusuke, tosi iso ydinluu, possunsaparoita, herkkuja ja tositosi hyvän namitaskun, joka pääsee varmasti käyttöön. 


Mätsärin jälkeen menin vielä riehuttamaan koiria lähimetsään pallon avulla. Oli muuten aivan mahtavat mätsärit ja mukava tunnelma, pullaakin löytyi. Palattiin kotiin taas kokemusta viisaampina, kiitokset Lohjan koirakeskuksen väelle tästä mahtavasta mätsäristä. (:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti