18.1.2014

Systeri-Broidi rallia! (GoPro-video)

Madde saapui meille tänään kahdentoista maissa viettämään loppuviikonloppua, koska huomenna lähdetään nelistään (koirat, minä ja isä) Lahden pentunäyttelyyn. Lähtö sinne on varmaan aika monelle jo selvinnyt ja jos ei-niin tässäpä kuulitte. Mitään suuria odotuksia nelikarvaiselta hämähäkkitytöltä ja kevyeltä -melkein junnupojalta ole, mutta kunhan on hauskaa! Saatte tulla nauramaan meille parikehään.... :"DD

Tuommoinen otus meille siis saapui tänään, valloittava ja iloinen pakkaus, jolta ei vieläkään koko päivän painimisen jälkeen vauhti lopu. Lähdettiin sitten tosiaan miltein heti Madden tulon jälkeen läheiselle vuorelle tunniksi lenkille, jonka aikana painittiin koko ajan. Nemolla oli valjaat, joissa oli kiinni GoPro rinnassa, joten videotakin tulee.

Poro :D
En pidä teitä jännityksessä, vaan laitan videon tähän heti alkuun, kuitenkin vielä pari sanasta siitä. Muokkauksessa kesti kiitettävät pari tuntia, joten näitä tulee silloin tällöin tänne blogiin, ei siis joka päivä. Kommenttia saa toki heittää mitä tykkää! :) Muistakaa oikeasti laittaa ennen videon katsomista HD- 1080p laatu päälle! Paljon mieluisempaa teillekkin katsoa. Paremman laadun saa päälle oikeasta alakulmasta, painamalla rattaan kuvaa.



No, lähdettiin tosiaan vuorelle hienon ja melkein uuden kameran sekä järkkärin kanssa ja samoin varusteen tultiin takaisin. Aika uskomatonta, koska Madde ja Nemo remus koko ajan ja kamera sen ku heilu Nemon rinnassa. Kiivettiin sitten jäisten kallioiden kautta vuorelle. Oli tosi upea ilma, siis miten meille sattuikin näin hyvä ilma, just kun nää kaks höselöä tapaa toisensa? Jokatapauksessa luntakin oli satanut hiukan enemmän, joka toi mukavaa väriä kuviin.
Kirjaimellisesti remuttiin siis koko lenkki. Muutama kerta piti olla viisi minuuttia-mukamas loukkaantunut, kun nemppa puri Maddematusta liian kovaa. Leikki kuitenkin jatkui-onneksi. Kierrettiin tosiaan lenkki ja tultiin samaa rinnettä takaisin alas ja päästiin onnistuneesti alas, eikä edes liukastuttu, niin kuin tullessa. :D
Kotiin tullessa tuli sitten lievä paniikki, kun huomasin, että meidän näyttelyhihnan ketju-osa on vieläkin kateissa. Etsin kaikkialta, eikä vaan löytänyt. Ja apuva! Mistä me nyt saahaan näyttelypiuha? Samalla meidän piuhan ketju-osaa etsiessäni silmääni sattui meidän paracord-narut. Siitähän väsäsin koirille omat näyttelyhihnat, Maddelle luontaisesti vaaleanpunainen ja Nemolle sininen pienillä valkoisilla suorakulmioilla/palloilla. Aikas söpöt muuten ne, sopii hyvin noille koirille.

Tuossa näkyy tuo GoPro-kamera Nemolla. (Madde oik.)
No, kokeilin myös sitten mennä pari pätkää näiden kanssa kahdestaan, eli ns. valmistautua parikilpailuun. Odottelin jo kahta huonosti menevää ja pomppivaa koiraa, jotka ei varsinkaan jaksaisi pysyä paikallaan. Onneksi mun luulot ei osunu oikeaan ja noi meni niin hienosti, että jos oisin tuomari laittaisin nuo ekoiksi varmasti. Siis ne juoksi tasaista, hienoa ravia ja seisoi paikallaan. Näillä mennään oikein hyvin huomenna.

Veli ja Madde- best buddyes ♥
Nyt vaan jännätään huomista ja pelätään pahinta. Vai miten se meni? Kuitenkin, tavaratkin on jo miltein pakattu, Madde syö luuta ja Nemo nukkuu reporankana lattialla. Seuraava postaus tulee kunhan ehdin kirjoitella jotain fiksua näyttelystä. :)

4 kommenttia :

  1. Tosi kiva idea kuvata tälleen vähän niiku koiran näkökulmasta. Kivoja kuvia on sekä hauska video. Itse olen haaveillut GoProsta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit<3 Tuo on kyllä mukava kapistus. :)

      Poista
  2. Toi gropro ois niiin huippu :D

    VastaaPoista