18.2.2015

Kurkkaus meidän lomarutiiniin!

MAANANTAI 16.2.2015

klo. 4.38- Kone piippaa, se ei oo ladannut ridavideota Youtubeen vieläkään, 871 minuuttia jäljellä. hitto. Video lataamaan uudestaan ja takaisin nukkumaan. 

klo. 9.24- Herään epämukavaan oloon, tyyny oli hukassa ja nukuin huppari tyynynä. Video on ladannut! Ruskea venyttelee ja raapii tassuilla kylkeä-sattuu...

klo. 9.25- Vilinä ja vilske käynnissä möksällä, kaikki on lähdössä laskettelemaan. Ruskea huokaa ja asettuu istumaan oven eteen. Se on myös lähdössä!

klo. 9.45- Ovi sulkeutuu ruskean edestä. Se jää tuijottamaan minua avuttomana. Kämpässä hiljenee, avaan koneen ja alan raapustamaan tuloksia virtuaalinäyttelyyn kera aamupalaleipien. 

klo. 10.00- Ääh, en jaksa enää laittaa tuloksia. Otan ruskean, se hyörii innoissaan jo ovella ja alan laittamaan tavaroita.



























klo. 10.10- Talvikamppeet päällä, avain kaulassa ja kameralaukku olalla astun ulos. Ruskea sinkoaa ovesta ulos. "Nemo oottaa, lukitaan ovi!"-sama virsi jokaisen uloslähdön aikaan. 

klo. 10.15- Päästään pihapiiristä tielle, jota pitkin kävellään hetki, että päästään uimarannalle. Tai no nyt se oli vaan umpihankea, josta pääsi jäälle ja jonka varrella oli kota, mutta silti!

klo. 10.40- Ollaan jäällä ja rupean ottamaan kuvia iloisesta ruskuaisesta. Kuvia kertyy paaaljon. 

klo. 11.30- Aletaan valumaan möksälle päin, Nemossa jo jopa väsymyksen merkkejä. Otan samalla kuvia, kun kävelen möksälle. 

klo. 12.00- Suunnilleen näin, ollaan möksällä. Nemo pääsee sulattelemaan lumipalleroita tassujen väleissä ja itse pääsen syömään. 

klo. 12.05- Katsaus kaappeihin-mistään ei löydy nopeasti syötävää ruokaa. Nappaan valkosipulipikkuleipiä ja jäätelöä. Nemo tuijottaa valppaana. 

klo. 12.10- Siirrän kuvat koneelle ja alan muokkaamaan niitä. Niistähän tuli tosi kivoja!





klo. 12.49- Kello näyttääkin jo paljon, joten suljen koneen ja alan leipomaan appelsiinimuffinsseja. 

klo. 13.30- Muffinit menevät uuniin, ja taikina on ihan älyttömän hyvää! 

klo. 13.50- Muffinssit tulevat uunista ulos ja ahneina Nemon kanssa maistetaan heti. Ihan superhyviä. Jatkan datausta. 

klo. 14.45- Kaikenlaista tehty koneella, nyt turre pääsee ulkoilemaan. Otan sukset ja vetovaljaat ja lähdetään jäälle. Nemo tajus heti idean ja veti ihan älyttömän hyvin suksilla, meillä oli superkivaa. Ylihuomenna uudestaan mennään koirahiihtämään. Videota on kans tulossa blogiin!

klo. 16.50- Mökillä ja menen käymään saunassa. Ihanan lämmin....

klo. 17.30- Ihanan freessi olo, ruvetaan pelaamaan veljen kanssa peliä. 

klo. 19.00- Hehee, voitin pelin reilusti! Paljon karkkia on tultu syötyä, joten syön vain vähän ruokaa. Maha täynnä...

klo. 19.30- Rojahdan koneen ääreen ja alan kirjoittamaan tätä samalla, kun selaan verkkoa ja teen kaikkea turhanpäivästä. Syön karkkia, lisää...

klo. 20.34- Postaus on nyt valmis. Vielä loppusilaus, kuvat ja fontit. Minua pyydetään pelaamaan korttia perheen kanssa. Suljen koneen ja siirryn pelaamaan. 

klo. 22.02- Siirryn sängylle, alan muokkaamaan lauantailta tehtyä MyDayta. Nemon rintakehä nousee ja laskee tasaisesti, se nukkuu. 

klo. 22.50- Siirryn nukkumaan. Tänä yönä mulla on tyynykin, eikä vain hupparia.



6 kommenttia :

  1. Tosi kivoja kuvia! Skarppeja, kivan värisiä ja hyvä fiilis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos :) Nemo on kyllä ihanan iloinen kuvattava!

      Poista
  2. Kiva postaus! Muokin kiinnostaa ihan älyttömästi koirahiihto, mutta pitää oottaa, että tää flätti kasvaa ennen kuin me aletaan harjottelemaan vetoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ai sulla on flätti! Kiva :) Kiitos muuten!

      Poista