2.9.2015

Mätsäri ja koirakavereita



Viime viikolla oli tosi koiramaista tapahtumaa. Perjantaina kävin hakemassa viiden maissa Priiman Nemon ja Ninan kanssa. Meitä tuli morjestamaan Priimaa kuukautta nuorempi perropoika omistajineeen. Dobby hän on nimeltään ja tosiaan kuukauden Priimaa nuorempi. Hyvin tuli pennut juttuun ja paljon jaksoivat riehua, meilläkin vielä. Nemokin otti kiltisti pienemmät ja jaksoi hetkittäin niiden kuonossa roikkumiset, kunnes lähti omille asioilleen. Kierrettiin tosiaan ensin mettästä ja sitten tultiin hetkeksi meille. Siitä pitikin jo lähteä eteenpäin. Kohta kerron lisää, tässä välissä hieman kuvia.


Reedrunner's Goosey Loosey "Priima" 3kk

Dobby 2kk



Siitä tosiaan lähdettiin Miialle päin ja palautettiin Priima. Käytiin sitten tässä välissä ajelemassa Nipan uudella vesijetillä, oli tosi mageeta. Siitä sitten otettiin Jeri mukaan ja meille yökyläilemään Jeri ja Nina. Aamulla heräiltiin pikkuhiljaa ja pohdittiin, että olisi aika lähteä tallille. Lähdettiin sitten koirien kanssa mautolla kohti cypis-tallia ja Nöpöä. Käytiin kävelemässä ja otettiin omasta mielestä erittäin onnistuneita yhteiskuvia tallin vieressä olevalla tiellä. Oli tosi kiva valostus, kun aurinkokaan ei tullut suoraan vasten. Kohti kotia ja pian viemään muita koiria ulos. Mentiin lähikentälle vähän reenailemaan näyttelyjuttuja ja pyörittiin muuten vain kentällä, otettiin kuvia ja semmoista. Alla taas muutamat kuvat lauantailta.




Lenkin jälkeen piipahdin kotona rauhoitumassa ja illalla mentiin vielä koirien kanssa treenailemaan kentälle paikallaoloa niin, että koirat tulevat vasta luokse, kun kutsutaan omalta nimeltä. Jos linkki toimii niin tästä näkee videon. Mentiin vielä paikallaoloreenin jälkeen poikien kanssa kävelylenkille, josta sitten Sniffe tuli tällä kertaa meille yöksi. Nipa tuli siis myös! Ja tässä välissä ehdittiin käydä taas vesijetteilemässä... Sniffellä ja Nemolla meni ilta ja yö tosi hyvin, olivat sulassa sovussa ja aamulla iloisina lähdössä ulos. Ruuatkin söivät kiltisti vierekkäin, hienot pojat.

6w 1kk!


Lähdettiin sitten tosiaan puoli kaksitoista kohti Espoon Puolarmaaria ja peko-match showta. Niffen ja Nemon välissä oli muutama pari, joka sattui juuri sopivasti. Hieman odottelua oli, meinaa isoja aikusiia ennen oli lapsi ja koira sekä jh-kisat. Nemo pääsi sitten vihdoin kehään ja juuri meidän kehien päälle tuli ukkos-sadekuuro, joka hermostutti hieman koiria, varsinkin Sniffeä. Nemo esiintyi silti aika hyvin, sai sinisen. Sniffen vuoro oli pian ja se meni kyllä ihan superisti, saivat Nipan kanssa punaisen. Sniffekin on nyt tajunnu tuon kehäkäyttäytymisen ja meni kyllä mahtavasti.

Kaunis asu... Mutta ruskea♥

Sitten odoteltiinkin nauhakehiä, sinisten nauhakehissä meidät poimittiin neljän parhaan joukkoon, jee! Sinisiä oli ehkä 7-8. Ja lopulta meidän tuomari valitsi Nemon vielä ykköseksi, niin hieno ruskea. Punaisten nauhakehissä Nipa ja Sniffe eivät juuri sijoittuneet, vaikka taisivat nekin päästä jatkoon. BIS-kehää odotettiin sitten pikkuinen hetki. Nemo esiintyi sielläkin mainiosti ja juuri alkoi aurinkokin paistamaan. Vitsi, että se meni kyllä hienosti. Ravi oli varmaan parhaitan ikinä. Päästiin viiden (vaiko kuuden?) parhaan joukkoon ja sitten tiputtiin. Siitä sitten matka kohti kotia kuvien oton jälkeen. Hiienot flätit!




Illalla hain vielä koko lauman ulos ja mentiin odottelemaan Nooraa bussipysäkille. Siitä sitten päästiin pian kentän kautta metsään, ensin vetivät Riimi ja noutajat rallia kentällä. Jeri ja Nemo kyllä on aivan rakastuneita Riimiin, Sniffe nyt meni omia teitään ja Priima oli vähän pieni isompien leikkeihin. Metsästä kierreltiin ja otettiin kuvia, että oli mahtava ilmakin ja oli kyllä mukavaa. Kierrettiin semmoi 1,5h lenkki kaikenkaikkiaan ja koirilla oli hauskaa. Siitä sitten kotia kohti, kun kellokin näytti jo vaikka ja mitä. Huomenna mulla olisi lähtö tukarikoulutukseen yön yli Nuuksioon, viikonloppuna on edessä flättimestaruus sekä Vantaa KR. Jännää!




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti