15.9.2015

Viime päivien takaisin kelausta


Mulla on ollut ihan hirveästi koulukiireitä ja olen ollut myös nyt hieman kipeänä, joten en ole oikein ehtinyt postailemaan... Viime viime viikonlopusta voitaisiin alottaa, kun tuli eläinlääkärireissu pikkumiehen kanssa. Perjantaina meillä piti olla vepereenit, mutta koira vaikutti kovin apealta, joten jätettiin väliin. Se oli tosiaan ollut koko viikon hieman löysällä vattalla ja apeana, itse olin to-pe tukarikoulutuksessa Nuuksiossa.


Nooh, perjantaina piti olla lähtö Riitalle Vihtiin ja siitä flättimestaruuteen, mutta jäin sitten kotiin, kun ymmärsin miten myöhäiseksi menisi sitten lauantaina kotiin tulo ja ruskeatakin piti hoivata. Lauantaiaamuna havaitsin sitten miten hitsin turvonneet korvat Nemolla oli, ne oli siis ihan semmoiset pallot. Korvakäytävät puhtaat, mutta aristi hirveästi korvia ja heilutteli kokoajan. Lääkärin ohjeiden mukaan annettiin kyytabletti, joka ei sitten parissa tunnissa auttanut mitään. Lähdettiin siis kohti Munkkiniemen MeVettiä.



Meitä ennen oli tutkimushuoneessa pari koiraa ja aulassa kolme odottamassa. Pari tuntia siinä vierähtikin odotellessa, kun akkukin kerkesi puhelimesta loppua... Nemoa tuli sitten tutkimaan käsitykseni mukaan joku eläintenhoitaja, joka sanoi heti, että kyseessä on verikorva. Alkoi kertomaan jo erilaisia toimenpiteitä korvan "tyhjentämiseksi". Pieni hetki sitten odotettiin ja mentiin lääkärin kanssa "toimenpidehuoneeseen". Siellä sitten sanoi, että ei ilmeisesti olekkaan verikorva ja saatiin kotiin tuomisiksi kortisoonia ja mahaa rauhoittavaa lääkettä. Lapussa luki "allerginen reaktio?". Turvotus sitten onneksi laski parissa päivässä ja Nemppa saatiin kuntoon...




Viikko meni pienellä liikutuksella, loppuviikosta käytiin pariin otteeseen tosin laumalenkillä. Priima on kasvanut ihan hirmuisesti ja jaksaa hyvin tulla lauman kanssa. Toisella lenkillä käytiin pidemmällä luontopolkulenkillä ja toisella mulla oli mukana vain Sniffe ja Priima sekä Nemo, Jerin ollessa reenaamassa. Perjantaina heitin vielä Nemon ja lauman ulos jonka jälkeen otin sitten Priiman meille. Pidettiin yhdelle mun kaverille "läksiäiset", kun hää muutta Italiaan ja kyllä kaikki ihastuivat Priimaan. Pikkuneiti pääsi sitten illemmalla kotiinsa vielä.




Lauantaina lähdettiin Nipan kanssa aamulla kohti Järvenpäätä ja Hurttahuoneen järjestämiä mätsäreitä. Nemo oli myös mukana, mutta tällä kertaa taustajoukoissa. Oltiin Ninan kanssa ilmopisteessä ja itse olin kehäsihteerinä myös. Sain mukavia palautteita ja päivä oli ihan huippu. Ei tullut mitään probleemoita missään yhteydessä ja ihmiset vaikuttivat oikein iloisilta. Oli kyllä mukava kuulla muiltakin, että kai olin ihan hyvin selvinnyt. Kotiin tuomisiksi saatiin väsynyt koira, uusia heijastintavaroita sekä paljon kuivanameja. Uusi mätsäri tulossa taas ensi vuonna! Järvenpäähän pääsi muuten kätevästi junilla.



Vantaalle ei tosiaan päästy näyttelyyn silloin viikko takaperin mikä harmittaa tosiaan, mutta seuraavana suunnitelmana olisi Kangasala rn marraskuussa. Tällä viikolla menin maanantaina ridauksessa uudella tuttavuudella, Bassella, minkä jälkeen oli jotenkin eriskummallisen paha olo. Mulla on ollut nyt aika kova nuha ja tässä olisi pienenä epäilynä otsalohkon tulehdus, mikä ei tosiaan oli mitenkään varmaa. Seuraillaan nyt tätä. Meidän vepen treenikausikin loppui, joten mitään treenejäkään ei ole tulossa. Palaillaan taas, kun on jotakin postattavaa!

2 kommenttia :

  1. Täällä on sulle haaste: http://chocochilinchillailua.blogspot.fi/2015/09/suurin-saavutus.html

    VastaaPoista