27.12.2015

Rajasaaressa 22.12.2015

Siis ihan huippua! Meidät äänestettiin TÄÄLLÄ kolmen parhaan joukkoon "vuoden positiivinen"-kategoriassa. Meitä saa äänestää vielä jos teidän mielestä meidän blogi ansaitsisi olla vuoden positiivinen. :)

Viime tiistaina suunnattiin junnujen kanssa kohti Helsinkiä ja Rajasaarta. Mukaan oli tulossa kans Riimi ja Noora sekä Fanny-bc ja omistajansa Serafima. Priima ja Jeri meni ihan mahtavasti bussissa. Vaikka oli ihan täyttä ja ihmisiä ympärillä ei ne silti häiriintyny hälinästä. Priima vaan kiipes syliin. Nähtiin Helsingissä Kiasman eessä Noora ja Riimi, josta sitten suunnattiin kohti Rajasaarta. Ihana nähdä Nooraaki pitkästä aikaa ja oli taas paljon juteltavaa. Rajasaarella mukaan tuli Serafima ja Fanny. Mentiin sitten sisään ja heti oli koiria vastassa. Jeri on niin ihana uros, kun sen maailmassa ei ole mitään pahaa, kinaa urosten välillä tms. vaan vain leikkimistä ja riehumista. Koko puistoilun aikana se vaan yritti saaha kaikkia koiria leikkimään sen kanssa.

Maailman haastavin esitettävä, terminaattori 7kk
Kierreltiin puistoa ja innokkaimmat (lue: kaikki muut paitsi Priima) meni heti uimaan ja Jeri iihan Riimin perässä. Jeri on kans siinä ihana, kun se yritti nousta Riimin selkään niin heti kun sanoin sille ei niin lopetti. Nemoa pitää aina käskeä kunnolla, kun sillä on se perhanan uhmaikä päällä. Mentiin sitten toiseen osaan puistosta, jossa ranta ja pyörittiin siinä koirien kanssa koko aika. Reilu tunti puistoiltiin ja kokoajan koirat jaksoivat leikkiä. Oli kaikenlaisia kavereita, joista osa näkyykin kuvissa. Jeri varsinkin kiersi kaikki koirat läpi ja yritti leikkiä aina.

Hienoin Jerppa 1v 8kk!



Lopussa vielä aurinkokin pilkisti pilvien taa. Pilvisellä valoisalla säällä sai tosi mukavia kuvia, kun ei tullut puoliksi aurinkoa ja puoliksi varjoa. Alettiin sitten kahden maissa lähtemään ja mentiin keskustaan hakemaan vähän ruokaa mäkkäristä. Ihan parasta saaha ruokaa melkein parin tunnin seisomisen jälkeen ja pitää myöntää, että itsellekin iski ihmetyksenä miten kylmä olikaan. Syötiin sitten siinä mäkkärin vieressä ja ihana Noora osti mullekkin juomista, kun bussikortista loppu rahat ja ruokarahat meni siihen.




Sain Nooralta kans ihanan joulukortin. On se niin ihana kaveri, onni on ko on tommoi kamu. Sanoin moikat Nooralle ja Serafimalle ja suunnattiin junnujen kanssa meille. Pääsivät auttamaan Dubaihin pakkailuissa. Tässä sitten paljon kuvia tielle vielä. Oli mukava sää ja omasta mielestä kuvat onnistui tosi hyvin.

Jeri, Fanny, Riimi ja Priima











Niin ihana kuva Priimasta! c. Noora

7 kommenttia :

  1. Ihana postaus! Säki Sanni oot huippu ystävä <3

    VastaaPoista
  2. Argg voisin repiä hiukset päästä ku mä niin inhoon tota ko sanaa :D kauheen moni käyttää ja sanoo niin nykyää, miksi!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah voi sinuu :D Siitä on tullu mulle vaan tapa, yritän itsekin vältellä sitä, mut se vaan tunkee aina teksteihin.

      Tokalle anolle, eka ano puhui "ko" sanasta.

      Poista
  3. Ihania kuvia<3! Jeristä on tullu hirmu nätti flätti :) ! Falle on kans vähän niinku Jeri toisten koirien suhteen. Siitä on ihan parasta päästä leikkimään niiden kanssa:) Me kävästiin syksyllä nopeasti illalla rajasaaressa ja sehän sekos onnesta siellä :D Pitäis kyllä päästä rajasaareen joskus ihan kunnon ajalla käymään kun Falle niin tykkäis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jeri on kasvanu ihan hirveesti, se on niin hieno <3

      Ja eikä, teitä siis onnisti. Semmosen machoilevan uroksen kanssa on hirveetä (nimim. Nemo) Jeri on kans ihana, kun kaikista tykkää :)

      Poista