21.9.2014

ERInomainen mies!

Rippe "Ei stna mitä paskaa" :D


Oltiin tänään Miian kanssa Hyvinkään ryhmänäyttelyssä. Koirina oli mukana Sniffens Star Of Paronis "Ripa" ja meijän Nemppa. Aamulla herätys ysiltä ja oottelemaan Miiaa kympiltä. Heitin koirun takaboksiin Ripen viekkuun ja lähdettiin matkaan kohti Ridasjärven ampumaurheilukeskusta, jossa näyttely pidettiin. Mustia pilviä näkyi jo taivaalla, muttei annettu sen häiritä. Ups, paikanpäällä parkkipoitsu huomautti ohimennen "teiltä on muuten takarengas puhki." :D Ajettiin lähimmälle parkkeeramiskohdalle ja jätettiin auto siihen. Koko näyttelyhän oli keskellä mettää, ei mitään asutusta lähelläkään. Flättien kehät olivat hiekkapohjalla, onneksi siellä eikä sentään kivipohjalla niin kuin jotkut kehät olivat. Kehä oli numero 16 ja leiriydyttiin siihen viereen, molemmat koirat pääsi samaan häkkiin ja kurkkimaan kattoluukusta ulos.



Kehät oli vähän myöhässä, muttei se haitannut. Meitä ennen oli lagotot ja kooikerhondjet (eiei, en osaa kirjoittaa nimeä oikein). Nempa oli ekana junnuissa ja esiintyi ihan älyttömän hienosti, ravi oli vähän minua tuijottelua, mutta, että se seisoi hienosti häntä heiluen. Nemo sai ihan älyttömän ihanan arvostelun tuomarilta ja kehuja sekä rapsutuksia. Tuan arvaus osui oikeaan ja pojalle napsahti ensimmäinen punainen eli ERI!! On se erinomainen koiruliini, ihan huippufiilikset ja sai poitsu kehuja ohikulkijoiltakin. Miia ei ehtinyt napata Nempasta kehässä kuvia, mutta otin kuvan kehän jälkeen.



Rippe meni seuraavaksi kehään ja hienosti sai ERI SA:n ja pääsi PU-kehään. Oli muuten tänään Rippe ihan älyttömän hyvässä turkissa ja muutenkin se on niin superhieno uros. Omaan makuun juuri mukavan kevyt eikä niin roteva, kuin useimmat, mutta kuitenkin vahva uros. Paras uros kehässä rippe oli viides, edellä oisko ollu pari valiota ja veteraani, jotka oli kans tosi hienoja. Ripelle SERTti, on se hieno ja wau! Iloset fiilikset, jäin Nemon kanssa kehälle, Ripa lähti kotiin ja Miia meni vaihtamaan rengasta autoon. Pian alkoi satamaan ja paettiin Nempan kanssa sadetta pakoon autolle ja siitä kotiin. Ja vähän vielä tulevista suunnitelmista alla. :)



Huomenna on tosiaan ratsastus niin, kuin aina ja tällä kertaa toivoin ponia tunnille, pitkästä aikaa. Keskiviikkona on eka koirujen kokopäiväinen hoito. Sitten hypätään vähän kauemmas. 26.10 esitän Jerin Lahden pentunäyttelyssä ja 8.11 Best in puppy showssa! Taas siis siellä, tällä kertaa Jerin kanssa kun taas viime kerralla oli oma ruskuainen mukana. Jyväskylään mennään Miian kanssa, jos kehät alkavat aikaisin mennään hotelliin yöksi ja jos ei niin ajetaan aamulla Jyväskylään. Jännää, eka isompi näyttely nuorten luokassa! Ja syyslomalla hoidan koko loman ja vähän ylikin Miian koiruja. Kaikkea kivaa siis tulossa, paljon koiruuksia, näyttelyitä ja heppoja, ihanaa!!! :)

Upee riirii!

18 kommenttia :

  1. jjeeea rippe vihdoinki :P ja hieno nemppa <3

    VastaaPoista
  2. Alimmassa kuvassa ketju näyttäis paremmalta, jos se tulis korvan takaa eikä niskasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä molemmat näyttää hienolta, kun on upea koira kyseessä :) Enkä edes itse esittäny Ripaa.

      Poista
  3. Mihin ajattelit opiskelemaan mennä? :) Sä oot muuten tosi nätti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lukioon Espoonlahteen ja siitä Helsingin eläinlääkikseen jos vaan suinkin pääsen :) Voi kiitos!! <3

      Poista
  4. eikös labbikset ja flatit ollu jyväskylässä samana päivänä? mä ilmotin Hemmon sinne, niin ois kiva kyllä nähdä edes pikaisesti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai, FCI8! :) Joo, mulla on paljon ohjelmaa mutta yritän tulla pikasesti sinne labukehälle!

      Poista
  5. Hei mekin ollaan näillä näkymillä tulossa Hertan kanssa sekä lahteen että helsinkin pentunäyttelyihin ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uii! Me voiaan sit tulla Jerin kanssa kattomaan Herttaa :)

      Poista
  6. Ihana toi uus banneri! Ois tosi kivaa tulla sinne Helsingin pentunäyttelyyn mun flattipennun kanssa, mutta en vielä tiää mennäänkö me sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tottakai tuut ;) Kerro sitte sun koiruuden nimi nii voin tulla rapsuttelemaan Jerin kanssa jos haluut? :)

      Poista
    2. Heilurihännän Carlow on virallinen nimi. En lupaa, että tulen, mutta jos tuun, niin voit kyllä tulla rapsuttelemaan tota koiruutta :)

      Poista
  7. Milloin se haaste jatkuu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti, kun jaksaisin jatkaa... :) Nyt kauheasti kokeita tulossa ja kiireitä :) Historia, matikka, kemia, biologia...

      Poista
  8. Milloin olet menossa seuraavan kerran tallille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantaina katsomaan kaverin heppaa, maaanantaina omalle tunnille ratsastamaan :)

      Poista