26.9.2014

Vähän infoa & se blogihaaste

Heiputihei! Piti tulla tosiaan sanomaan, että postaukset saattavat olla nyt vähän tauolla, tai jos postauksia tulee niin luultavasti kuvapostauksia. Mulle on tulossa nyt yhteen putkeen neljä vaikeaa koetta, joten niihin panostan ja luen ja muutenkin on paljon tekemistä, läksyjä ja koiruuksien ulkoilutuksia, onneksi kohta helpottaa. Kierrettiin keskiviikkona Miian lauman ja Nemon kanssa kolmen tunnin lenkki tuossa lähijärven luontopolulla, vähän oltiin hukassa, mutta hyvin löydettiin kuitenkin kotiin. Oikein mukava lenkki niin koiruuksilla, kuin minulla. Viikonloppua menen ostamaan farkkuja ja tallille, sunnuntaina aktiivista kokeisiinlukua ja jos sitä menisi Miian kanssa joku päivä reenaamaan noutakin. Niin, no siis sitä taukoa saattaa postailuun tulla, olen silti hengissä ja täällä näin vaikka taukoa kertyisikin. Kuitenkin siihen haasteeseen, tulee aika lyhyt, koska pitää lähteä tästä viemään tuota ylienergisoitua piskelöä ulos. :)

Päivä 1- Huoneen esittely
Päivä 2 - Blogeja (koira&hevos) joita luen
Päivä 3 - Lempihevosen esittely
Päivä 4 - Kuvapostaus
Päivä 5 - Puhelimen tyhjennys
Päivä 6 - Kaverini kertoo minusta

PAIRON



Kuvia ei ole paljoa, kun olen Paironilla ratsastanut, koska en nyt syyskaudella ole mennyt, kuin kerran hällä ja silloin mentiin maneesissa, koska ukkosti ja satoi. Omasta mielestä Pairon on tosi mukavan herkkä ja kauniisti liikkuva siro, pieni hevonen. Alkuun vähän faktatietoa siis. Pairon on rodultaan puoliverinen ja syntynyt 1997, eli täyttää siis ensi vuonna 18 vuotta. Pairon on mun mielestä kivan kokoinen, ei liian iso heppa, eikä liian pienikään. Paironilla on kivasti vauhtia ja voi, että se oli kivaa silloin mennä, kun lisättiin ravia. Menee se kovaakin mitä niillä jaloilla pääsee. Laukka on ihana, ja nyt jos saisin mennä taas Paironilla  niin luulen, etten edes pomppisi niin paljon, kun tuota tekniikkaa on vähän kertynyt keväästä. Ei mulla mitään pahaa sanottavaa herrasta ole. Ehkä välillä vähän vinkura, haluaa mennä muiden perässä liikaa ja ei käänny kulmiin, mutta toisaalta ei sekään haittaa, kun se kuitekin menee minne haluaa kunhan käskee. Hmm... On se ihana heppa! PS. Mitä piditte uudesta ulkoasusta?! Nyt lähden Nemon kanssa ulos, alla vielä kuva  minkälaista kuvapostausta on tulossa. :)


6 kommenttia :

  1. Uusi ulkoasu on musta tosi kiva! :) Benneri on mukavan syksyinen ja jotenkin omalla tavallaan hauska, kun siinä näkee koko koiralauman.

    VastaaPoista
  2. Siiis kumpi nyt on sinun lempi hevosesi tämä Pairon vai se valkoinen? :D

    VastaaPoista