18.9.2014

Suuri ja valkoinen sekä tosi tosi suloinen!




ARVATKAA! Ekana pitää sanoa, että saahaan älyttömän hieno ja syksyinen uusi banneri blogiin Maijalta, piakkoin tulossa! Sain tosiaan maanantaina mennä Mandilla pitkästä aikaa kunnon tunnin. Viime kerrallahan menin myös sillä, mutta oltiin maastossa ratsastamassa. Tällä kertaa mentiin kentällä. Meidän ryhmä oli viimeistä asti täynnä, eli meitä oli kahdeksan. Mandi olikin edellisellä tunnilla, joten en laittanut sitä kuntoon. Aloitettiin reenaamalla ravissa ja Mandi tuntui aluksi hieman hitaalta, niin kuin aina, mutta omasta mielestäni, kun laukattiin niin alkoi heppa jo heräämään. Vasta sitten melkein lopussa sain laukan vähän pyöreämmäsi. Tammaltahan löytyykin jo ikää, joten laukka on jo vähän ns. töksähtähtävää. Laukat meni tosiaan ihan hyvin Mandin kanssa, kun päästiin vauhtiin.





Mentiin tosiaan semmossia väärinpäin olevia kavaletteja taasen kaikissa askellajeissa. Viime kerralla menin Ripalla näitä, nyt Mandilla. Ootan kyllä hirmusesti, että päästäisiin hyppimään edes pieniä ristikoita. No, jokatapauksessa, mentiin ensin käynnissä sivusuunnassa uralta väärinpäin olevalle kavaletille ja sitten ravissa ja vielä monta kertaa laukassa. Alussa Mandi meni hitaasti ja hidasti raviin myös sen takia etten itse käskenyt riittävästi. Päästiin kuitenkin yli aina ja lopussa ihan mukavassakin vauhdissa Manolitan kanssa. Vietiin Ninan kanssa Mandi loppuverkan jälkeen talliin ja ai, että Nina otti varsinkin tuossa samalla, kun käveltiin talliin niiin aivan ihanan kuvan. Laitettiin Ninan kanssa Mandi tosiaan sitten talliin ja lähdettiin kotiin. Ninalle vielä suurensuuri kiitos videoista ja kuvista, on se ihana, kun aina jaksaa pitää seuraa ja kuvata♥

7 kommenttia :

  1. Kiitos, mukava postaus tämä :) Olisi kiva kuulla lisää muistakin Peikin hevosista, itse olen nimittäin harkinnut aloittavani sielä. Muutenkin olisi kiva kuulla sinulta mielipiteitä paikasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monella Peikin tallilaisilla on blogeja joissa seikkaile paljon eri hevosia, laitan muutaman oman suosikkini niistä tähän, onhan se kiva kuulla monen ihmisen mielipide? :) itse suosittelen erittäin lämpimästi!

      - Tuuli / http://kaviotatoiseneteenn.blogspot.fi/

      - Laura / http://llatenageaa.blogspot.fi/

      - Iida / http://tayttalaukkaaeteenpain.blogspot.fi/

      Poista
    2. Kiitos kehuista anonyymille! :) Otan postausidean mielelläni vastaan, ja Nina linkkasiki jo monia plokeja kans :) Nina käy myös itse peikissä ;)

      Poista
    3. Kiitos paljon molemmille, pitääpäs lukaista nuo muutkin blogit. Oikein mukavalta tallilta vaikuttaa. :)

      Poista
    4. Eipä mitään! Itse tykkään kovasti ratsastaa Peikissä, kaikki hepat niin kivoja, että aina oon menossa innoissani tallille riippumatta minkä hepan/ponin saan :)

      Poista
  2. Kiinnitä enemmän huomiots ohjiin, ne roikkuu. Samoin paikoittain sun oma ryhti näyttää etupainoselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla tuppaa ne laukassa aina roikkumaan, ku ärsyttää jos heppa tiputtaa raviin jos lyhennän ohjia :D Ja Mandilla meneekin helposti etupainoiseksi, kun laukka on niin ns. tönkköä ja pitää käskeä eteen :) Muilla ei yleensä mene :)

      Poista