13.9.2014

Vähän kaikkea tiivistettynä!



Apuaa, on vaikeaa kirjottaa sormella jossa on vekki, nojuu, kerrotaan nyt kuitenkin vähän meidän tekemisistä. Miian koirien kanssa ollaan oltu oikein ahkerasti ulkoilemassa. Kierretty ainakin viitisen kertaa tässä luontopolku ja tehty muutenkin metsälenkkejä. Mulla on yleensä mukana Jeri, Jessi, Sniffe ja Nemo, jotka on mulle sopiva porukka, kaikki pysyy hyvin lähellä ja tulee luokse nätisti, eikä haahuile. Jep, eli tosiaan tällä kokoonpanolla on kierretty, tänäänkin oli ihana lämmintä keliä ja aurinko paistoi, joten istahdin yhdelle kalliolle, josta on avara näkymä ja annoin koirien uida vedessä. Kuvia on otettu puhelimella ja ne tulevatin puhelimen tyhjennys-postaukseen. Ja tosiaan, tästä sormen vekistä, yksi syy kans miksen kirjoittele on tämä, kun kirvelee jos kirjoitan. Siis oltiin tänään mettässä ja Sniffe vahingossa nappasi sormesta, kun pidin keppiä siinä samassa kädessä. :D




Toissa viikolla käytiin Pepin ja Nemon kanssa treenamassa aksaa. Pepin kanssa piiitkästä aikaa ja
Nemon kanssa piti vain treenata kontaktit jos oltaisiin menty agimölleihin, jonne ei kuitenkaan loppujenlopuksi menty. Ensin koirat sai juosta nurmikentällä aksakentän vieressä ja otettiin muutamat kuvat ja sitten mentiin aksaamaan. Ehtitiin kuitenkin aksaamaan vaan hetki, kun sinne tunki törkeesti muutamat kys. kerhon vanhemmat jäsenet rakentamaan rataa kesken meidän reenin. huoh ja phuuh. Lähdettiin siitä sitten kotiin yhden lähimettän kautta jonka äiti näytti mulle. Koirat pääsi kans uimaan, tai no Nemo uimaan ja Peppi kahlaamaan. Ja onhan tuolla panjelilla nyt myös oikein nätti lyhyt trimmi. :)








Viime viikon maanantain ridaus oli ihan huippu ja parhautta. Mentiin siis tosiaan ryhmän kera Peikin lähimaastoihin kiertelemään tunnissa käynnissä ja ravissa. Pääsin vihdoin menemään Mandilla ja aina se on niin rauhallinen ja hidas maneesissa ja kentällä ja maastossa se meni pää pystyssä supervirkeänä ja innokkaana. Ravas kokoajan vain eteen ja oli niin ilonen. Ihan huippuheppa, haluun sen tasaselle tunnillekkin jo! Ja tipuinhan mä sieltä kans maastossa, kun Mandi otti spurtin kahden peräkkäisen tukin yli ja pomppas, niin arvatkaa oonko pyllyläni siellä maassa, jepjep. Mut silti päästiin taas selkään ja matka jatkui iloisesti ja saatiin kunnioittavia katseita koko heppajono niin lapsilta ja vanhemmilta ja kakaroilta.





Lauantaina nyt 13.9 käytiin sitten Miian kanssa tosiaan Porvoon KR-näyttelyssä. Lähdettiin aamukasilta ja perillä oltiin vähän ennen kehien alkua. Avoimessa oli eka Ripa. Ripa sai ERIn ja SAn, joten pääsi PU-kehään yhden toisen Sniffens-kasvatin kanssa. Rippe sijoittui hienosti kolmoseksi ja sai vara-sertin. Melkeen se sertti! Nartuissa muistaakseni kaikki Sniffens kasvatit sai erinomaisen ja äs aan, eli sertin arvoisen. PN-kehässä ykköseksi sijoittui upeasti yksi Sniffens-kasvateista ja lopuksi vielä VSP tuloksena. Oltiin vielä kasvattajaluokassa ROP-kasvattaja ja itse esitin siinä yhden nartun. Sitten lähdettiinkin jo takaisinpäin. Käväisin sitten tosiaan tänään vielä porukan kanssa siellä luontopolulla, Rippe jäi kotiin, koska huomenna sillä ja Miialla on Joensuussa taipparit.


ROP- Flat Power Criminal Intent ja VSP Sniffens Syystuuli

Ja vielä vähän suunnitelmista. Nemon kanssa mennään vetämään kanijälki metsään jos nyt saataisiin ne taipparitkin läpi tässä jossain välissä. Terveellä luustolla on hyvä jatkaa koiruuden kanssa aksaa ja kattoo nyt jos tulis jossain kisoissa supermöllit niin voitais mennä Nempan kanssa, tai sitten ihan mölleihin. Ens kuussa olis yhet! Sittensitten, huomenna on ainakin nyt Miian kanssa sovittu, että meen ulkoiluttamaan koirut, ajattelin kiertää meidän lähijärven ja ottaa kameran mukaan. Kuvia siis tulossa. Ens viikon sunnuntaina taasen Hyvinkään ryhmis ja Miian kyydillä pääsen Jyväskylän kansainväliseen ja ehkä Seinäjoelle!! Miia on iihana♥ Eipä meille paljoa muuta kuulu, oikein iloiset fiilikset täällä kokoajan, ihanat säät ulkona! Toosi tyhmä fiilis kirjoittaa, kattoo nyt milloin kirjottelen kunnolla uudestaan. :)

Sniffens Star Of Paronis "Ripa"

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti