4.9.2014

♥♥Ripa♥♥

Ei tarvita edes sanoja. Oon oppinut tuntemaan tuon temperamenttisen hepan jo niin hyvin ja siitä on tullut hirmumukava alun vaikeuksien jälkeen, Ripalla on omanlainen luonne ja siitä tykkään Ripassa. Meillä oli maanantaina niin kivaa! Sain Ripan laukkaamaan superisti ja välillä se otti spurtteja edellä laukkaavan Paironin luokse, ihana tunne, kun korvissa kuuluu vain kavioiden humina ja hevonen laukkaa pitkällä suoralla. Mentiin kaikissa askellajeissa väärinpäin olevien kavalettejen yli ja oli kyllä ihan superkivaa. Ripakin nautti. Ei ole oikeen kuvaamaan miten mukavaa meillä oli maanantaina, sen jälkeenkin, että suojat unohtuivat talliin ja jouduttiin hakemaan ne. *onnellisin* :)





14 kommenttia :

  1. Sähän oot jo oppinu ratsastaa ripaa tosi hyvi !! :o :D

    VastaaPoista
  2. Ootko nyt ihan tosissasi sitä mieltä, että tunnet tuntsarin parin ratsastuksen jälkeen hyvin? :DDDD Sä pot sille vaan yks niistä monesta sadasta, jotka sen selässä on käynyt, et mitenkään erikoinen :P ratsastettaessa koita edes käyttää painoa, ympyröille käännät hevosen vetämällä ohjasta ja paukuttamalla pohkeella, lisäksi nojaat hirveästi sisään ympyröillä. Hölskyt lisäksi kuin perunasäkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. cmoon sanni on ratsastanu joku puol vuotta ja ripalla on tosi nelitahtinen laukka alkajalle ja sen noin eteneväks saaminen ei oo itsestään selvyys noin vähän ratsastaneelle! ja ripa on ex- ravuri, aika pippuri luonteinen tallissa joten ton verran ratsastaneelle jo se että uskaltaa sen hoitaa rohkeasti on aika iso juttu :P sinuna olisin kyllä hiljaa kun et edes omalla nimellä viitti tulla... -.-

      Poista
    2. Muistuttaisin anonyymiä, että oon ridannut puolisen vuotta... :) Muttajuu, ole sitten tuota mieltä ;)

      Poista
  3. Lisäksi nojaat jatkuvasti eteenpäin ja kevennät ryhdittömästi

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä ratsastat hyvin kun ottaa huomioon kuinka vähän oot harrastanut lajia :) treenillä sen oppii!

    VastaaPoista
  5. Kiitosia Kiiu, otan haasteen vastaan mielelläni :)

    VastaaPoista
  6. Mustakin toi meno näyttää hyvältä siihen nähden, että olet ratsatanut vain puoli vuotta. Hih, itte mä en varmaan pysyis ees hevosen selässä tollasessa vauhdissa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitti sullekki! :D Ja haha, sitähä mäki mietin alussa, ja olin ihan kääk, mutta ihmeen hyvin oon oppinut pysymään silleen, etten kans pompi kokoajan :)

      Poista
  7. Sulla menee jo toosi hyvin!!! :) tykkäsin todta videosta! ;D

    VastaaPoista