27.4.2014

Agilitymäistä menoa

Nemo 1v 1vko! On se hieno :)
 Heittelin tosiaan eilen meidän agilitykepit naapurin pihalle ja laitoin niitä muistaakseni kahdeksan suoraan linjaan. Otin tällä kertaa palkkausvälineeksi pallon, joka toimi viime kerrallakin. Ja tosiaan, saadaan siis käyttää naapurin nurmikkopihaa agilityreeneissä ja muutenkin. Ja nyt pihamaa on alkanut sulamaankin.



Seisotin tosiaan Nemoa ensin itselaukaisimella, joka olikin aika haastavaa, koska oli jo muutenkin erittäin kuuma ilma. Noh, ei siitä kuvaamisesta oikein tullut mitään ja ainoa seisotuskuva, joka saatiin on ylin kuva. On se ihan hyvä kuva, muttei mikään paras! Ennen keppien treeniä leikitin Nemoa ja se kieriskeli ympäri pihamaata ihan innoissaan. :D


En pääse vieläkään yli miten huippu tuo koira on. Laitoin sen menemään keppisarjan ja se meni pujotellen sen ainakin kymmennen kertaa. Toki vääriäkin pujotteluita tulee, mutta ne korjataan heti oikeilla. Ja se, että Nemo on nyt tajunnut taktiikan pujottelussa. Ihan superia, tuosta tulee vielä hiiiieno agilitykoira. JA nomekoira. Niin onnellinen fiilis! Oltiin tänäänkin Nemon kasvattajalla reenaamassa, joten siitäkin tulossa postausta, kunhan ehdin. HUOM. alimpana video agitreeneistä.



Nemon uus lempipuuha mennä veteen :D

4 kommenttia :

  1. Voiku Nemo menee hienosti ton pujottelun

    VastaaPoista
  2. Oi, kuinka söpö ja taitava Nemo onkaan! :3 Vanhempien postausten perusteella ootte kehittyneet ihan hirveesti eteenpäin, wauu (:
    http://onni-monni.blogspot.fi

    VastaaPoista