23.4.2014

Kun postaaminen ei innosta

Blogi tauolla siihen asti, kun taas tulee intoa postailla, pahoittelen suuresti. Paljon on kuitenkin tapahtunut ja paljon olisi kerrottavaa. Ehkä tärkein niistä on, että Nemo täytti vuoden eilen. Miten tuo ruskea kasvaa niin nopeasti? Onnea kuitenkin Nemolle. Ps. Kiinnostaako ketään enää postaukset, edellisessä My Dayssäkin oli vain yksi tykännyt ja yksi kommentti. Tämä on siis myös yksi syy tauolle, kun kirjoittaminen ei enää innosta. Missä ovat kaikki 97 lukijaa? :)



12 kommenttia :

  1. Harvemmin painelen niitä tykkää nappeja, kun yleensä puhelimella lueskelen. Video oli todella kiva. Toki postaukset kiinnostaa, mutta olen huono kommentoimaan. Enkä sitten aina haluaisi komentoida vain, että ''kiva postaus'', ''hyvä video'', ''ihanat kuvat'' tai jotain vastaavaa, vaikka näin olisi. Olen nyt ottanut itseäni niskasta kiini, että yritän tehdä mahdollisimman monen bloggaajan iloiseski kommenteista, varsinki ne joilla ei niitä kommentteja tule. Tiedän miltä tuntuu kun ei ole kommentteja saati sitten paineltu niistä tykkäys napeista. Se tuntuu surulliselta ja rupeaa sitten miettimään lukeeko kukaan oikeastaan sitä blogia vai ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kamalasti kommentistasi! :) Ymmärrän hyvin tuon, ettei jaksa aina painella nappeja! Erittäin kivaa kuitenkin kuulla, että lueskelet postauksia. :)

      Poista
  2. Täältä löytyy kyllä yks kans joka tykkää postauksia lukea! :) Oon vaan ite huono kans kommentoimaan, kun tuntuu samalta kuin Koiruus kirjoitti että on tylsää aina vaan kommentoida tollasia ''kiva postaus'' tyylisii kommentteja :D Itestäki tuntuu välillä että ketään ei mun postauksia lue, kun lukijoita on 37 mutta kommentteja tulee kerran kuukaudessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kommentti sinultakin :) Mukavaa kuulla, että täällä on kuitenkin porukkaa jotka lukevat! Nyt innostaakin kirjoitella. ;)

      Poista
  3. Itse en ole kovin aktiivinen tykkäilijä, silti blogia tulee luettua ihan aktiivisesti. Jatka ihmeessä, tykkään todella tästä blogista!

    VastaaPoista
  4. Täältä löytyy aktiivinen lukija, vaikka harvoin kommentoin/painan nappia, niin kyllä mä aina kaikki postaukset luen. :) Toivottavasti et taukoile pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ymmärrän, ettei aina jaksa painaa! :D No, mutta nyt oli mukavaa kuulla, että siellä on lukijoita! En pitkälle tauolle, jospa huomenna saisin väsättyä postausta.

      Poista
  5. Sun blogi on todella mukavan oloinen liityn lukijaksi!

    Tassujen Vilinää http://karvatassujenvilinaa.blogspot.com/

    Tervetuloa seuraamaan seropipennun elämää pennusta aikuiseksi

    VastaaPoista
  6. Mä yleensä painelen niitä nappuloita, mutta tiedän monia, jotka ei niin tee. Tässä osasyy siihen, miksi mä en hommaa niitä blogiini.

    VastaaPoista