14.4.2014

Nomeilua kerrakseen & mitä ollaankaan tehty?

Uusi ulkoasu on väliaikainen. Otin viime torstaina itseäni niskasta kiinni ja menin Nemon kanssa taas alakentälle heittämään dameja. Meillä oli taipparikurssilla ollut erityisen vaikeaa hakea metsästä, kun taas kentällä damit tulee heti Nemon suussa käteen. Mettässä sitten tulikin vähän erilainen palautus. Tai, ensin kun ohjaaja heitti damin niin itse jouduin hakemaan sen kolme kertaa yhteensä, kun Nemo piippaili. Neljännellä kerralla laitoin sen heti hakuun, kun ei piipannut. Noh. Nemo menee hakemaan damia ja mitä hää tekee seuraavaks? Menee makaamaan maahan ja rupee syömään sammalta! Voihan koira.

Nemo 11kk 2vko ja karvat pystyssä
 Tehtiin sit hakua niin, että jos oli menossakaan makaamaan niiin käänsin selän ja lähdin kävelemään pois. Kyllä se sieltä sitten tuli dami suussa. Tänän olisi aikomuksena mennä vielä sitten reenamaan ennen huomisen taipparitreenejä. Blogin puolellekkin saattaa eksyä kuvia huomisen taipparireeneistä. Kerrotaanpa tässä samalla muista kuulumisista. Ps. kaikki damikuvat täälä.


Mitä muuta meille kuuluu? Perjantaista tein teille GoProlla MyDayn, kun vihdoin sain sen aikaiseksi. Pitäisi vielä se jaksaa muokkaillakkin. Perjantaina ei tallilta tullut mitään infoa edes maideihin, mutta menin Ripa-suomenhevosella ja meni ihan mahtavasti. Super reipas heppa, päästiin jopa yks kierros laukkaa kokonaan ympäri. Oli tosi kiva ratsastuskokemus ja Ripa on niin ihana, kun sillä on omanlainen hieman kärttyisä luonne!


Perjantaina tallilta tultuani pesinkin Nemon valmiiksi lauantaille. Lauantain näyttelypäivästä tulee erillinen postaus, mutta oli muuten tosi mukava päivä! Isä tuli illemmalla matkalta kotiin ja toi minulle ja kaverille karvahupparit ja uuden objektiivin. Objektiivista ajattelin myös tehdä esittelypostauksen, kun saan sillä kuvia otetuksi. Sunnuntaina lähdin heti aamusta Petexpoon, jossa oltiin Tuan kanssa kooko päivä. Oli taas niin mukavaa, niin kuin aina tuon tytön seurassa. :)


Tossua ollaan pidetty aktiivisesti, pikkuhiljaa alkaa anturakin parantumaan. Siinä selvästi nyt näkyy, että Nemo on kasvattamassa siihen uutta ihoa tai ainakin se näyttää sulkeutuvan. Tossuista toinen on revennyt ihan täysin ja se on täynnä hiekkaa ja onhan se toinenkin tossu aika tosi likainen ja rikki. Nyt ei tänäänkään lenkillä ollut tossua jalassa ja hyvin selvittiin kuitenkin. Siitä se paraneminen lähtee.


Onkohan meillä mitään muuta. Perjantaina on varmaan mätsäri, lauantaina mennään vaeltelemaan maastoon islanninhevosilla ja sunnuntaille ei olekkaan vielä suunnitelmia. Ilmatkin on nyt mukavampia, kuin viikonloppuna ja sieltä se kesä pikkuhiljaa tulee. Nyt pitäisi kuitenkin lähteä tuon koiran kanssa pihalle treenaamaan dameilla.

1 kommentti :