25.4.2014

Postausintoilua, Nemo 1-wee!

Kiitos kovasti lukijoille ja seuraajille, kyllä te vaan saitte itsellenikin postausinnon takaisin ja nyt on oikein hinku kirjoitella blogiin. Viime viikonlopusta tulee sitten vasta myöhemmin kuvapostaus, siitä kun on niin paljon kuvia. Päädyin siis selittelemään miten vietettiin Nemon synttäripäivä. Nemohan täytti tiistaina, 22.4 vuoden ja ihan uskomatonta, et tuo pienisuuri ruskea on jo niin iso. Aika koiramainen päivä meni kuitenkin näin!


Päivä potkaistiin käyntiin aamuaterialla. Sekoitin siihen itseasiassa melkein kaikkia herkkuja mitä meillä oli ja tulihan siitä kulhollinen täyteen. Taisi siinä olla kans juustoa, kinkkua ja pari dentastixiä! Sitten oli mukana mm. lohta, viljoja ja kalaa. Käytin Nemon aamulenkillä metsässä, siitä se nauttii toiseksi eniten uimisen jälkeen. Kouluun lähdettyäni äiti kertoi, että Nemo oli aloittanut kunnon ininä-shown minun perääni ja oli haukkunut ja ulissut peräti 20minuuttia...


Koulusta tultuani vastassa oli sitten tietenkin hyperiloinen penikka. Pomppuhyppykoikkaloikkia syliin ja leluakin tuotiin ja sillä tökittiin jalkaan. Lähdettiin sitten suoraan siitä ulos, mukana Peppi ja Nemo. On se Nemo niin onnellinen, kun kokoajan on joku spanielityttö seurassa.


Ja synttäreiden kunniaksi, mihin muuallekkaan kuin rannalle. Nemon lempipaikka, siellä käytiin tänäänkin. Ostin sille tosiaan Petexposta kolme uutta vesilelua ja tänään mukana oli alla olevassa kuvassa oleva kilpikonna. Ihan superi tuo on, se ei mene yhtä helposti rikki niin kuin jo meidän uusi rikki mennyt pingviini-lelu.




Eli oikein kiva päivä kutakuinkin Nemolla oli, vielä kerran onnea Nemolle! Tänään se täyttikin jo vuoden ja kolme päivää... :)

2 kommenttia :

  1. Onnea Nemolle! Noista kuvista oikein välittyy kuinka kivaa Nemolla on ollut. Miten oikein saat sen hakemaan tuon lelun? Kun meillä Rex ei aina välttämättä hae sitä lelua. Mulla ois monta vesilelua, mut en vaan uskalla heittää niit sinne veteen. Jos kaipaat uutta luettavaa käy vilkaisemassa blogini koiraelama.blogspot.fi
    Anteeksi ettei tullut suorana linkkinä, kirjoitan tätä kommenttia puhelimella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näät sit videot jotka otin tänään nii niistä oikein välttyy into! :D Ja, jep yleensä colliet ei ehkä ole niiin hakuviettisiä, kun noutajat :D Nemo siis luonnostaan menee. :)

      Poista