26.4.2014

Uusia varusteita + superponi!

Meidän uudet varusteet tosiaan saapuivat jo torstaina ja nyt vasta sain niistä kuvia tänne. Lähetin siis yhdelle pannantekijälle petsiestä kaikki omat pantojentekotarvikeeni, koska en enää tarvitse niitä. Vastineeksi sain alla olevat tavarat. Ihan superia laatua ja tykkään kovasti muutenkin. Jos nyt joku tahtoo itse tilata kys. henkilöltä niin täältä löytyy!


Ensimmäisenä esittelyyn tulee Nemon fleecesetti. Kuvia en saanut järjesteltyä järkevästi, mutta kyllä niistä selvää saa. Eli panta on just eikä melkein sopiva Nemolle, taisin järkyttyä hieman, kun tajusin, että Nemon kaulanympäryys on jo n. 52cm... Kuitenkin, nuo on aikas samanlaiset, samaa väriä ja samaa kangasta. Molemmissa on heijastavaa nailonnauhaa.



Nemo sai nyt toimia kaikissa pannoissa "mallina", joten tungin sille noi spanieleidenkin pannat päähän. Vasemmalla on pelkästään Pepin pehmofleecepanta, joka on muuten niin ihanan vaaleanpunainen, etten pääse yli! Puolikuristava tuokin. Oikealla on sitten kaikkien käytössä oleva samanlainen pehmofleecehihna, kuin sininenkin. Tosin, tuo on vain vaaleanpunainen, ellette huomanneet. :D


Seuraavana esittelyssä on vähän erilaiset jutut. Eli Nemolle tilattu vihreä pehmofleecepanta. Tuo on puolikuristavalla ketjulla, muut taas nauhalla. Vihreä tosiaan on ja heijastavaa nailonia. Tuo hihna saatiin yllärinä, sen on itseasiassa tehnyt Pöppis-sheltti petsiestä, mutta Viljan om. lähetti sen nyt meille, kun eivät tarvinneet sitä. Tuota hihnaa olenkin nyt käyttänyt tosi paljon!


Viimeisenä Viljalta saaduista tavaroista esittelyyn pääsevät yllä olevat. Vasemmalla on prismalleen samanlainen panta, kuin tuo Nemon isompi, mutta tuo on Karkille. Sitten ne on ihan samanlaisia söpiksiä! Oikealla on pitkään haikailtu hihnanjakaja, joka on just semmoinen, kuin halusin. BGB-lukot päissä, keskellä lenkki ja muuten se on heijastavaa kangasta. Ihan super esim. kun olen molempien koirien kanssa ulkona niin ei tarvitse kahta hihnaa. Talvella pääsee kans vetohommissa siihen välikappaleeksi.


Tämän pannan sain jo viime viikonloppuna, kun Tua oli täällä Karkin kanssa. Koska annoin Karkille meidän nahkapannan, saatiin me Tualta ja Karkilta tuo panta. Ei me oltais tarvittu, mut on toi niin hieno! Käytössä on nyt ollut paljon samalla, kun käytetään meidän uutta nahkahihnaa. Voisin muuten tehdä uusitun varustepostauksen?


Ja voisin pari sanaa tähän heittää ratsastuksesta. Tunnille sain tämän superponin, eli Vaden. Menin sillä pari viikkoa sitten ja se on aina yhtä ihana! Päästiin vihdoin menemään ulos ja puolessa välissä tuli jo niin kuuma, että piti heittää huppari pois. Tehtiin paljon laukkoja lopussa ja meni taas ihan superisti. Odotan jo innolla ensi viikkoa! Nyt kuitenkin nukkumaan. Huomenna pentutreffit ja kuvaamaan ystäväisen ratsastusta.

7 kommenttia :

  1. Hitsi kun haluaisin itsekkin opettaa Rexille (toivottavasti ei haittaa että mainitsen koirani nimeltä) tuon tavaran pitämis jutun. Hölmö kun olen en tajua opetustaktiikkaa. Heh, joten kysymykseni olikin, että voitko kertoa mulle miten oot opettanu sen Nemolle. Tai sitten tehdä erillisen postauksen siitä. Kun oon aina kadehtinu sua ja Nemoa kun oot osannu opettaa ton tempun, kuvatkin silleen et koira pitää niit tavaroit on vaan niin hienoi! Ja uusittu tavarapostaus ois kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti sinulta! Noutajilla on luultavasti enemmän viettiä, kuin collieilla tavaroiden pitämiseen, mutta opettaisin osissa Rexille sen. Esim. Tekniikka 1)

      a) Jos koira edes nuuskaisee esinettä---> palkka
      b) Jos koira koskee esinettä --> palkka
      c) Noita toistetaan niin paljon, että tulee vietti ottaa esine suuhun, kun ottaa suuhun---> paljon palkkaa!
      d) Ja sitten jatketaan sillä, että kun on suussa 1s---> palkka ja aikaa voi pidentää ja tehdä eri esineillä. :)

      JA meillähän ei tuo toimi, joten oon tehnyt tämän pakkopullaksi Nemolle, vaikkei varmaankaan kannattaisi, mutta itse opetin niin, että laitoin sen Nemon suuhun ja kiitos-sana eli päästää irti ja palkka. Sitten pidensin aikaa. Dameilla meillä on sama juttu. Eli "pidä" ja sit voin vaikka 5min käppäillä ympäri taloa koira perässä, dami suussa. Sitten vasta, kun tulee kiitos-sana niin Nemo saa päästää irti. Jos tiputtaa niin dami lykätään takaisin suuhun ja toistetaan harjoitus, kunnes onnistuu. :)

      Pitääkin muuten joku päivä uusia sit se varustepostaus!

      Poista
    2. Kiitos todella paljon, kun kerroit noin tarkasti.

      Poista
  2. Ihanan värinen poni sinulla ratsuna! :)

    http://ponijutut.blogspot.fi/ - http://seonminunelamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Onpa ihania uusia varusteita! Ja joo tee uusittu varustepostaus, niitä on aina niin kiva lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pitääpi väsätä tässä joku päivä... :)

      Poista