9.4.2014

Anturahaavan kanssa eläinlääkärissä

Huomattiin sunnuntaina kotiin tultuamme, että Nemon takatassun anturaan oli ilmestynyt halkeama. Omaan päähän ei oikein pälkähtänyt mitä tehdä, kun verijälkiä oli kaikkialla, joten päätettiin varata aika eläinlääkärille. Maanantaina aamusta mentyäni kouluun äiti laittoi yhdentoista maissa viestiä, että onneksi ei anturan haavaa ollut tarvinnut tikata! Nemolla käytetään nyt vain ulkona tossuja ja sisällä sukkaa. Lauantaina on flättierkkari ja sinne päästään jos Nemo ei onnu tassua. Hyvältä näyttää nyt ainakin.


Ostin muuten tässä yks päivä kaupasta koirien irtokarkkeja. Pussi on aika iso, joten sain mätättyä sinne oikein kunnon kasan erilaisia herkkuja. Alla kuvassa Nemon lempiherkut, isot lihapalaset. Mukana oli myös kananpalasia ja muita pikkuherkkuja, joista Nemo pitää erityisen paljon. :)


Uusi ulkoasu pitäisi olla saapumassa jo pian blogiin. Luulen, että ulkoasu vaihtuu aika radikaalisti, ainakin tausta, ns. päätausta tulee blogiin myös, sekä tietenkin uusi banneri. Itse olen ihan innoissani tästä, saadaan ulkoasu myös kevään väreihin sopivaksi eli vihreäksi. Vielä olisi kolme lukijaa sataan, josko saataisiin sitten pyörimään kevät-arvonta. Ideoita saa laittaa mitä haluaisi 100 lukijan kunniaksi.


Pahoittelen kovasti postaustaukoa! Nyt, kun ilmat alkavat lämpeämään ja Nemonkin kanssa alkaa tapahtumaan jotain niin luulen, että postauksia tulee. Teille pitäisi ainakin kirjoitella maanantain agilitystä Pepin kanssa ja tämän päivän dami-treeneistä. Huippukuvia ja videoita siis tiedossa...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti