2.3.2015

Ihan Retua hommaa

Joku Peikkiläinen saattoi päätellä jo otsikosta mitä postaus sisältää. Retua! Kyllä muten mielipide Retusta muuttui tämän päivän tunnin jälkeen. Mullehan oli listaan merkattu ensin Condor, mutta vaihdettiin kamun kanssa ja sain pikkumiehen tunnille. Retulla on kyllä niin mukavat askeleet, varsinkin sen laukka on jotain ihanaa. Se tottelee kaikkia apuja enkä edes muistanut miten kiva se on. Mies olikin jo edellisellä tunnilla, siksi ei laitettu sitä kuntoon ja Condorkin oli samalla tunnilla joten raahauduttiin maneesiin. Retu näytti oikein kivalta estetunnilla, joten innoissani kiipesin sen selkään. Alkuverkat meni tosi hyvin, eka piti puskea paljon ravissa kulmiin jalalla, kunnes alkoi sujumaan. Tein Retun kanssa hirveästi laukkoja ympyröillä ja yritin taivutella ja lopulta se olikin oikeaan kierrokseen ympyrällä ihan hirmuisen hyvä ja mukava. Näkyy ehkä tuosta videon alustakin, että pystyin istumaan hyvin satulassa.

Ehkä me ees vähän ollaan kehitytty elokuulta... c. Nipa!

Ensin aloitettiin käynnissä menemällä aina melkein lyhyen sivun puoleen väliin, josta sitten kääntyminen suoraan pituushalkaisijalle ja siitä suoraan toiselle puolelle kentää, toiselle lyhyelle sivulle. Käyntityöskentelyn jälkeen lähdettiin tekemään samaa ravissa ja keskellä tehtiin käyntiin siirtyminen. Otettiin vielä laukassa sama. Nostettiin siis aina sen puolen laukka, josta tultiin. Sain hyvin tasapuolisesti nostettua vasempaa ja oikeaa laukkaa, joten senkin takia jäi hyvä fiilis. Loppuun vielä laukkoja uralla, joissa Retu tuntui tosi rennolta ja kivalta. Ei mulla muuta, ihan älyttömän hyvä fiilis tunnista ja, no kaikesta yleisestikkin. Vaikeasta _ruotsinkielisestä hissankokeesta 9 puol, matikasta 9+, uskonnosta 9+ jne... Onnellinen punapää ruudun toisella puolella. ♥



ps. Kuvapostaus-arvonnan tulokset tulossa lähipäivinä samalla kera ensimmäisen toivekuvapostauksen.

6 kommenttia :

  1. Ootko kuullu Jasmine Thompsonin coverin tästä biisistä? Kuulin sen ennen tätä alkuperäistä ja tykkää enemmän sen nopeamman tahdin vuoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää käydä tsekkaamassa! Kiitos vinkkauksesta, luulen, että tykkään. :)

      Poista
  2. Mitä, ruotsinkielinen hissankoe? Täh :) ???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, siis olen ruotsinkielisellä luokalla! :D Ollut 2-vuotiaasta asti, eskari ja päiväkoti kans.

      Poista
    2. Wau! Ihan huippua! Sä oot sitten varmaan tosi hyvä ruotsissa.

      Poista
    3. Heheh, kaverit sanoo ruotsalaiseksi :D

      Poista