24.3.2015

Maailman söpöin tassujenpyyhkiä & herkuttelua



Ruskuainen♥
Nemo teki eilen ensimmäistä hakua (joka myös ensimmäinen elämässään!) lukuunottamatta täydellisen hakuruudun. Pyysin hakemaan neljä damia viidestä, ekalla yritti ottaa kaks samaan aikaan, mutta korjasin asian, jonka jälkeen tajusi ja toi kaikki yksi kerrallaan käteen, vierelle. Aivan tajuttoman taitava, linjatkin menee ihan tykittäen. Tapahtumakalenterilla lukeekin 16.5 taipumuskoe. 





Tarvitset (tupla-annos)

200g voita/margariinia
5dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
4 munaa
8rkl kaakaojauhetta
1tl suolaa
4tl vaniljasokeria

6 kommenttia :

  1. Ihana tuo pyyhkimis temppu! Vitsi näyttää hyvältä toi mutakakku, pakko kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nemputin kiittää! Ja kokkaaja kans, kannattaa tesmata :)

      Poista
  2. Oi, ihana Nemo ja niin hyvän näköistä kakkua! Olis muuten tosi kiva nähä videota noista Nemon noutotreeneistä, jos saat joskus jonkun kuvaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja unohdin viellä kysyä, että miten sä oot saanu Nemon opetettua tuomaan ne damit vierelle? Mulla on noudon harjottelu vasta Fallen kanssa ihan vaiheessa. Nyt oon saanut kasvatettua damin palautushalua ja se tuo sen aika kivasti eteen ja sylkäsee siihen, mutta jossain vaiheessa, kun se palautus alkaa tulla ihan varmaksi ja tuo otus ei aattelekkaan lähteä dami suussa omille teilleen, niin ois tarkotus saada se oppimaan myös tulee sen kanssa vierelle.

      Poista
    2. Kiitos kivoista kommenteista! :) Nemo kiittää myös. Nina sanoi, että voi ensi kerralla videoida, joten ehkä sitten saahaan. Nemo tuo ne tosi näppäristi, siihen suunnilleen vierelle tai eteen, kuitenkin niin, että saan otettua sen siltä helposti :) Mä vaan ensin menin sitä karkuun ja innostin, kun oli dami suussa, jolloin tuo ja törkki mua sen kanssa. Sanoin istu ja kiitos---> kauheasti kehuja!

      Nemolla tosin on aina ollut kovat vietitkin. Tsemppiä Fallen kanssa!

      Poista
    3. Kiitos vinkeistä:) Eiköhän se nouto ala hiljalleen sujumaan.

      Poista