5.3.2015

Kuvakilpailuarvonnan tulokset ja esimakua kuvista!

Suuri kiitos tosiaan kaikille, jotka ehdottivat meille kuvia ja osallistuivat arvontaan. Kuvaehdotuksia tulikin laidasta laitaan ja saatiin paljon uutta inspiraatiota kuviin. Räpsin niitä jo Pyhällä ja nyt kotona on tultu otettua myös muutamat. Arpoja oli paljon kirjoitettavana, mutta voittajiksi selvisivät, pidemmittä puheitta kolme ensimmäistä seuraavalta listalta. Ensimmäisen palkinnon voittaja on punaisten kehysten sisällä!

Ekana Janina Taskinen, onnea!
Toisena Venla, onnea!
Ja kolmantena Alicia, onnea sinnekkin!

Onnea tosiaan voittajalle, laitan tässä lähipäivinä teille sähköpostissa viestiä. Nyt, kun saatiin arvonta pyöräytettyä näin kätevästi niin ihan varmasti tulee näitä lisää jatkossa. Huippua, että porukalla on innostusta osallistua tämmöisiin, jospa ensi kerralla tehtäisiin jotain kuvapostausta, jossa teidän pitää toteuttaa kuvat. Tässä vielä esimakua kuvapostauksista, kiva juttu, kun jaksoitte laittaa ehdotuksia!! :)




8 kommenttia :

  1. Onnea voittajalle! Meeks sää tänä vuonna PetExpoon?

    VastaaPoista
  2. Jesss!!! Kiva juttu ja onnea muillekkin voittajille:D

    VastaaPoista
  3. Jee, olipa kiva yllätys aamulle huomata, että oli tullut arvonnassa sijoille! Odotan muuten innolla kuvapostausta, kun osaat ottaa tosi kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea sinnekkin vielä! :) Ja voi että, aivan ihanaa kuulla. ♥

      Poista