16.3.2015

Tassuja, kavioita ja ihmisen jalanjälkiä

Niin, siihen on tiivistetty meidän kuluneet päivät. Lisättynä siihen ilo, riemu ja onnistumiset. Mainitsinhan viime kerralla Retun ratsastuspostauksen yhteydessä niistä hyvistä koenumeroista? Onnistumisia onnistumisten perään ja kevät saapuu tännekkin. Fysiikasta 9-, joten se nousi seiskasta ysiin. Wau. Vielä on pari koetta jäljellä, jonka jälkeen näillä näkymin pitäisi olla kuukauden tauko kokeista. Sitten koitan järjestää blogille enemmän aikaa. Toteuttelen erikoispostauksia, kuvaan teille videoita ulkona kevätsäässä. Aurinko sulattaa lumet ja ruskeakin pääsee kaverilaumansa kera uimaan. Se on niiin onnellinen. Mainitaampas, että suuri osa postauksen kuvista Ninan käsialaa myöskin! Kiitoksia niistä. :)


Maaliskuussa onkin tullut räpsittyä paljon kuvia. Helmikuun lopulla käytiin vähän erilaisella kokoonpanolla tallilla. Mukana oli tosiaan Sniffe, Nemo sekä Jeri. Sniffehän ei sen vähempää tai enempää välitä hevosista, ja ennen reissua muisteltiin, että vähän niitä pelkääkin. Mentiin tosiaan Nöpölle ja siellä tamma olikin jo tarhassa. Enemmän ratsastuksista voi lukea Ninan blogista jos kiinnostaa. (linkki postaukseen) Mentiin vielä kentälle ja otettiin koiratkin siihen. Sniffekin alkoi tottumaan paremmin heppoihin, oikein pätevä mies. Jeri on taas niin uskomaton pentu, se kun ei pelkää mitään, ei ainakaan isoja kavioeläimiä. Nemo taas on sitten oma tapaus, se syö Nöpön kanssa samaa ruokaa _Nöpön ruokakupista. Nöpö pääsi karsinaan, jonka jälkeen mentiin ottamaan kuvia ja odottamaan meidän kyytiä. Tuosta helmikuun lopustahan tähän hetkeen melkein kaikki lumet ovat jo sulaneet ja tuntuu, että (onneksi!) missään ei näy enään lumikasoja.


Kaikki kuvassa näkyvä lumi tosiaan suli jo pois!



Nemon liikettä 22kk



Seuraavana kuvamuistona on poitsujen uudet seisomakuvat. Sniffe pääsi tosiaan jo toista kertaa tallille tässä yksi päivä kuun alusta. Sniffe ja Jeri taas ja Espoon keskuksessa, kun odotettiin bussia otettiin pojista samalla seisomakuvat. Vitsi Jerikin on kehittynyt ihan hirveästi. Se on jo rakenteeltaan kauhean kehittynyt, vaikka luonteeltaan se on varmaan ikuisesti skidi. Laadut meni kuvissa valitettavan mössöksi, kun käytin Photarin ja Lightroomin molempien läpi.

Jeri 11kk

Sniffe 5w 7kk

Meidän lähellä on semmoinen hyvän kokoinen nurmikenttä, jossa ollaan käyty ryhmärämän kanssa nyt aikas useinkin. Otetaan niille aina pallo ja frisbee ja lauma saa juosta. Yks päivä, kun oltiin menossa kentälle päin meitä vastaan tuli ihan älyttömän söpö pieni labbiksen pentu. Nemo tykästyi siihen kovasti, se rakastaa selkeästi pentuja. Ei näistä lenkeistä sen enempää ole kerrottavaa, mutta pari muuta juttua onkin.






Viime viikon keskiviikkona oli ratsastus ja menin Vade-ponilla. Siitä tulee tosiaan oma postaus, mutta meni ihan superisti! Torstaina kiiruhdin suoraan koulusta Peikkiin Ninan kanssa, jossa tehtiin Nöpön kanssa kaikenlaista superkivaa, josta taitaa tulla Ninan blogiinkin ehkä jotain juttua. Siitä tulin kotiin ja vein vielä Nemon ulos. Perjantaina oli taas aivan upea aurinkoinen päivä, minulla oli silloin koirien hoitopäivä. Vein koulun jälkeen lauman ulos ja lähdettiin sitten pienen turbolabun kanssa tallille. Jessi oli taas iloisena hälinän keskellä ja nautti kovasti rapsutuksista ja ihailuista. Nina tuli sitten Jessin kanssa meille yöksi ja koirilla sekä omistajillakin oli superia!






Lauantaina sitten kipattiin Jessi kotiin ja Nemo pääsi läträämään veteen Nipan takapihalle. Tehtiin sille rannan tuntumaan pieni alue, mistä se pääsi kahlaamaan, kun tuo meri on vielä vähän jäässä. Lähdinkin siitä kotiin ja serkkujen synttäreille. Sunnuntaina (eilen) luin kokeeseen ja kävin kaupoilla. Sekä nautin tottakai ihanasta kevätsäästä. Ja pohdin sitä myöskin, että kohta pitäisi ilmestyä Turun aikataulut. Ilmoitin tosiaan Nemon sinne ja saan myös esittää Jerin siellä. Säädin aikataulu-kohdasta tämän postauksen maanantaille ja tallensin. Eli jos nyt satutte vilkaisemaan tätä julkaisuhetkellä olen jo menossa tallille. ps. Maanantaista tulee Maaaidei. Chao!


Jessi kohta 17kk!

Tämä pieni kiiltoturkkikin kohta jo 23kk



2 kommenttia :

  1. Ihania kuvia taas kerran! Toi pääkuva Nemosta, missä on liila tausta on suosikkini. Mistäs sä sellaisen taustan löysit, vai onko kuva käynyt läpi rajumman käsittelyn? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! :) Siinä oli alusta violettiin säväyttävä tausta, jota muokkasin :)

      Poista