11.4.2015

36km ja risat päälle


Viime viikonloppu oli täynnä koiruuksia. Niin on kyllä tämäkin. Aloitetaan kuitenkin siitä viime viikonlopusta. Mulla oli monet koirien hoitovuorot eessä, pe, la ja ma. Perjantaita mietin hetken, että mtä tehtiin kunnes muistui mieleen. Aamulla lähdettiin koiruuksien kanssa kympin maissa ulos, aikeissa hieman lyhyempi lenkki mitä tuli tehtyä. Mentiin meidän veneen talvisäilytyspaikalle koko lauman kanssa. Sinne olikin sitten enemmän kilometrejä, kuin luulin. Olipahan tyytyväisiä koiria lenkin jälkeen. Sinne ja takaisin oli yhteensä, jos en ihan väärin muista, semmoiset 14km. Kippasin koiruudet kotiin ja Nemo pääsi huilaamaan takapihalle. Illemmalla käytiin vielä jonkunmoinen pieni lenkki, kävin koiruuksien kanssa kentällä vähän juoksemassa.




Lauantaina oli vähän lungimpi päivä. Aamuiselta luontopolulle kävi tie koirien kanssa, perus luontopolkulenkki heitettiin, joka on siis sen 8km. Päiväksi mentiin mummille syömään, ihanaa pääsiäisruokaa ja itse leivoin jälkiruuaksi appelsiinilottaa, nam! Illalla vielä pienelle lenkille, koiruudet oli ihmeen väsyjä. Alkulenkistä oli ihana sää, kunnes yht´äkkiä karsea lumisade yllätti. Onneks lumet suli jo su aamupäivänä... Sunnuntaina ei ollu koirien hoitopäivää, mutta mentiin Ninan ja poikien kanssa silti ulos. Paitsi, että olihan meillä pieni tyttökin mukana, nimittäin Deja-niminen westie. Miian pikkunen.

Pitää olla hajurako...




Maanantaina taas paljon ulkoilua. Aamusta lähdettiin poitsujen kanssa pidemmälle lenkille, joka sitten tosiaan venähtikin pidemmäksi. Päälle neljätoista kilometriä me käppäiltiin kadulla, rannalla ja luontopolulla. Olipahan taas ihan superkivaa ja ai, että olisitte nähneet (okei, kuvista näkee...) miten ihana sää oli! Aurinko paistoi ja viileä, pieni viima kävi, täydellinen sää siis. Siitä sitten suunnattiin, jippii pääsiäisloman aikataulujen mukaan, tallille. Nöpö siellä ilosena vastassa ja voi, että sitä heppaa. Sillä on ehkä maailman parhaat ilmeet... Tsekatkaa vaikka alta. :D 






Nipa ratsasti kentällä, jonka jälkeen käytiin vähän maastossa ja lähdettin kotiinpäin. Ilta menikin sitten papalla kylässä. Keskiviikkona olisi muuten ollut aivan upea ilma ja tunnitkin olis ollut ulkona, mutta oli niin järkyttävän tuulista, että huh. Koko maneesi humisi. Mulla oli tunnilla ensin Pilkku, mutta vaihdoin Ripaan ja se oli taas niin ihana. Paaljon rapsuja sai herra tunnin jälkeen, alkaa nousta lemppariksi muiden eelle. Mentiin pohkeenväistöä, ympyrällä laukkaa ja paria muuta tehtävää tunnilla. Ihana fiilis heti alkutunnista, joten menin ilman jalustimia. Ympyrällä laukkaaminen oli katastrofia, kun ei ollut tilaa, mutta muuten oli super. Lupasin viedä herralle omenan ylihuomenna. ♥




Tänään oltiin Ninan kanss PetExpossa. Voitin Janinan  blogista liput kahdelle ja eiköhän lähdetty Nipan kanssa kohti messaria. Bussilla kamppiin ja siitä junalla Pasilaan. Harmittavasti jotenkin muuten vähenee joka vuosi nuo kojut tuolla, ei ole enää oikein semmoisia "löytöjä". No, jotakin tuli kuitenkin ostettua, herkkuja ja panta ja pari muuta juttua. Ostettujen tavaroiden esittely tulee sitten johonkin postaukseen mukaan. Kauaa ei me edes oltu siellä, koska ei siellä sitten mitään mielenkiintoista näyttelyäkään pyörinyt. Marraskuun lemmikkimessut menee kyllä eelle. Huomenna suuntana Helsinki ja mätsärit Nina, Jerin ja Nemon kanssa. Jerikin menee jo isoihin aikuisiin. Ylihuomenna mennään taas varmaan yhdessä tallille! Katsotaan jos tekisin itseasiassa maanantaista MyDayn. Haluisittekos?
Hienohieno Sniffe 5w 7kk!

7 kommenttia :

  1. Ihania kuvia! ♥ Saisko kysyä että voisitko väsäillä mulle bannerin? Kun itse en osaa..
    Tee myday! :()

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos! :) Ja voin toki kokeilla, vaikka en ole kovin hyvä... :D

      Poista
  2. No tässä tapauksessa mulle kelpaa mikä vaan :D Tarvitko sä jotain kuvia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joop, laita sähköpostilla minkä otsikon haluut siihen, väriteema, koko ja kuvat.

      Poista
    2. Ja säpö on tosiaan lovespeppi@gmail.com :)

      Poista
  3. laitoin just sun säpöön viestiä. :)

    VastaaPoista