25.4.2015

Nemon temput videolla! [Auringonlasku]

Kiitos videosta Nipalle! 



Noniin, siinä sitten olisi vihdoin Nemon temput. Tehtiin video Ninan kanssa eilen illalla auringon paisteessa ja Nemppa käväisi uimassa ennen tätä, joten turkki siksi märkä. Koitettin muistella ja pähkäillä päät puhki josko siinä olisi kaikki, mutta silti monta temppua jäi puutuumaan. Voisin vaikka koota niistä tähän alle listan sitä mukaan, kuin muistan mitkä puuttuvat! Saatte muuten tähän samalla eilisen aunringonlaskukuvia, niitä nyt tuli otettua vaan pari.

Puuttuu
  • Pää alas
  • Sulje ovi
  • Häpeä (laittaa pään peiton alle/korin sisään)
Nemo

Sniffe

Sniffe, Jeri, Jessi & Nemo♥

22 kommenttia :

  1. Upeita kuvia ja hyvä video! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos! Kiva kuulla, että miellyttää. :)

      Poista
  2. Tosi kiva video! :) Tosi sujuva peruutus ja toi syliin hyppääminen vaikuttaa oikeasti todella kätevältä.

    VastaaPoista
  3. Vitsi kiva kuulla, että tästä tykättiin! Peruutus on Nemon bravuuri, ehkä liiankin hyvin osaa :D Voisin tehä "Behind the scenes"-videonkin tästä, kun eräs peruutteli melkein joka tempun kohdalla... Syliin hyppääminen on erittäin kätevä 35-kiloisella flätillä!! ;)

    VastaaPoista
  4. Oi, toi oli kyllä tosi kiva video! Nemo on kyllä taitava. Mä en oo Fallelle juuri mitään varsinaisia temppuja opettanut ku harjotellaan tokojuttuja yms. Mutta kyllähän toi on varmasti kivaa aktivointia koiralle ja sitte on hauska näyttää niitä muille:) Eikö Nemo osaa ainakin vielä sen kova sana tempun ja häpeä tempun? Mutta siis tosi kivan näköistä yhteistyötä sulla ja Nemolla! Nemo tekee ihan innoissaan. Ja onnea muutes viel Nempalle, kun en aikasemmin kerennyt onnitella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla sieltäkin, että miellytti! Kiitos :) Nemo oppii niin helposti, sillä raksuttaa tosi nopeasti niin sen kanssa on kiva tehdä kaikkea! Joo, se on tosiaan hauskaa, kun kaikki aina hymyilee Nemolle sen tehdessä temppuja. Kova sana olikin videolla. ;) Ja häpeä... hmm.. mitäköhän häpeää tarkoitat? Nemo on kyllä aina iloinen... Kiitti vielä! :)

      Poista
    2. Aaa, mä kuuntelin videon ilman ääniä (koska Falle, se siis on usein ihmeissään, ku kuuntelee jotain videoita, niin en aina kuuntele äänillä, jos en haluu häiritä sitä), niin en huomannu sitä kovaa sanaa. Mutta siis se häpeä temppu, jossa Nemo laittaa pään sinne peiton tms. alle, on ollu joskus blogissa esillä.

      Poista
    3. Joo, mulla oli musiikki noissa, mutta siihen haukkumiskohtaan jätin äänet. :D Ja aivan niin se! Lisäämpäs sen tuohon, kiitti!

      Poista
  5. Ai vitsi, unohdin sanoa, että noi kuvat on muuten älyttömän hienoja!

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo Nemon temppuvideo! Innostuin itsekin kotona opettamaan Patchesille paria temppua, kun tajusin, etteivät nuo osaa melkein mitään temppuja... :D Kauniita kuvia myös, itsekin pitäisi mennä johonkin hyvään paikkaan leikkimään kameralla auringonlaskun aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Nemo innostuu tosi helposti tekemään kaikkea :D Kiitos kehuista! Täällä on nyt muutamana päivänä ollut aivan ihanat auringonlaskut...

      Poista
  7. Taitava nemo! Aidan ei osaa yhtään noin hyvin hypätä jalan yli, eikä peruuttaminenkaan oo noin vauhdikasta vaan semmosta vaanimista lähinnä :D se vaan kyttää palkkaa ja hiipii taaksepäin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nemo nyt pomppii minne sattuu ja mihin vaan, että sais pallon/herkun/kepin :D Ja välillä pakittaa nopeesti, välillä se menee yhden askeleen ja istahtaa :D

      Poista
  8. Upeita kuvia! ♥ ja hei ihan mahtavaa, että saatiin teidät mukaan hurttahuoneen tiimiin :)


    - Nea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just kirjoittelin postausta Hurttahuoneesta! Suurkiitos pääsystä & kuvaaja kiittää! :)

      Poista
  9. Taitava Nemo, vau! :-) Videoita on aina niin kiva katsella, vaikka niiden tekemisessä (ainakin mulla...:-D) meneekin tovi enemmän aikaa kuin pelkässä valokuvauksessa.

    Kivoja ja tunnelmallisia kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nemo kiittää! Itsekkin tykkään katsella videoita, varsinkin jos niistä saa sopivan mittaisia! Mulla on tän kaltaisissa videoissa ns. nyrkkisääntö, että käytän vaan yhtä kappaletta niin video ei veny liikaa. :D

      Niih ja kuvaaja kiitää myös hurjasti! :)

      Poista