2.4.2015

Miten meidän arkipäivät yleensä menee?


Herään joka arkipäivä seitsemältä. Herätys soi, ummistan silmät ja nostan puhelimen pöydältä ja selaan parit sosiaaliset mediat, jonka jälkeen nousen ylös ja rapsuttelen Nemoa. Nemo aina tömähtää mun eteen istumaan ja lykkää tassulla jos lopetan rapsuttamisen liian aikaisin. Syön, tosin yleensä syön liian vähän, kun en ole aamuruokainen ihminen. Puen ja rapsuttelen vähän lisää Nemoa. Samalla selaan yleensä nopeasti koneella petsien läpi, johon sitten jämähdänkin liian pitkäksi aikaa. Pian huomaankin selanneeni liian kauan taas nettiä ja lähden kiirellä koululle päin. PS. Kokosin postaukseen omasta mielestä söpöimpiä kuvia Nemosta vuodelta 2013.


Mulla on aina pyörässä liian tyhjät kumit, mutten ikinä pumppaa niitä. Ja se on niin rasittavaa huomata aina ylämäessä. Pyörällä tosiaan menen. Koululla juuri ajassa, 10-yli, kun koulu alkaa. 15-yli oon luokassa, enkä tän takia saa ikinä myöhästymistä. Kaivan kirjat ja tunti alkaa. Mä olen panostanut kunnolla nyt, puhelimenkin oon jättänyt kotiin joinain päivinä. Yhdeltätoista meillä on ruoka, me aina kavereiden kanssa jäähään maleksimaan ruokalaan sillain, että on minuutti aikaa viedä tarjottimet, hakea tavarat ja mennä koulun toiselle puolelle tunnille. No, toisaalta me ehditään aina. Maanantaisin pääsen jo yhdeltä, muuten siinä 14.30 maissa.


Menen koulun jälkeen kiertoreittiä rannan kautta kaverin kanssa, matkan varrella juorutaan ja puhutaan paskaa. No ei vaiskaan, ei me sellaisia tehdä, kunhan nauretaan ja puhutaan turhanpäiväisistä asioista. Ajelen kotiin, yleensä mulla menisi 10min, mutta alamäessä (ja ylämäessä...) selaan nettiä, joten kotona oon vasta siinä kolmen maissa. Nappaan koiran ja yleensä käyn heittämässä sille pari kertaa palloa, menen sisään ja otan kameran tms. lataan hetken puhelinta. Sitten lähden Nemon kanssa ulos, kovasti päivästä rippuen käyn sen kanssa 1h-3h lenkin. Ja se tosiaan riippuu, meillä ei ole oikein mitään keskimäärää.

Usein mennään luontopolku, pysähdytään leikkimään ja siinä menee se 2-3h riippuen myös vauhdista. Nemo aina pysähtelee syömään keppejä ja risuja. Maanantaisin nykyään ehdin käydä pidemmän 1,5h lenkin, kun multa loppuu jo yhdeltä. Keskiviikkoisin saman pituinen lenkki tulee heitettyä ja muuten yleensä keskimäärin pidempi. Ellei sitten ole kokeita. Lenkiltä tullaan kotiin useasti siinä viideltä-kuudelta. Syön jotain ruokaa ja siirrryn koneelle. Selaan bloggeria, petsietä, youtubea jne. Nemo koisii tyytyväisenä alakerrassa pestynä. Kahdeksan maissa, omistajankin alkaessa tylsistymään netin selaamisessa alkaa korvan vieressä kuulua pientä ininää. Safkan aika! 



Nemolle lasketaan ruokakuppi kuonon eteen, jota se alkaa hitaasti mutta varmasti syömään. (ei siis ruokakuppia, vaan niitä nappuloita siinä...) Kohta se tulee istumaan mun eteen ja antaa tassua ilmoittaakseen, että nyt on ruuan jälkeisten rapsutusten aika. Omistaja siirtyy puhelimelle tai television eteen, tai koneelle kirjoittamaan postausta, niin kuin nyt. Puoli kymmenen maissa, koiran oltua ulkona jonkun perheenjäsenen kanssa alkaa omistajakin raahautumaan sänkyä kohden. Siinä sitten tapahtuukin kaikenlaista turhanpäivästä. Pysähdyn television eteen puoleksi tunniksi, tulee kiire mennä nukkumaan, käyn suihkussa, pesen hampaat, luen koulussa luettavaa kirjaa. Varttia yli kymmenen kuuluu piippaava ääni puhelimesta joka käskee lopettaa netin selaamisen. Nemo saa pusun otsalle ja halin. "Mä rakastan sua." ♥


8 kommenttia :

  1. Oi ihanii nää kuvat Nemosta! <3

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva ja vaihteleva postaus!

    VastaaPoista
  3. Mikä kamera ja objektiivi sulla on kun edellisissä postauksissa on niin ihanan laatusia kuvia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!

      Mulla on Canon EOS 1100D ja siihen lisänä 50mm f/1.8 objektiivi. Ihan huippu hinta-laatu suhteen. :) Tän postauksen kuvat vanhalla objektiivilla, osa ihan vain sillä kitillä, osa 70-200mm makro. (Tamronin) Ja osa Canonin 18-135mm! :D

      Poista
    2. Kuvauskaluston esittelypostaus ja millä asetuksilla yms kuvaat mitäki ja siihen mallikuvia ois ihan sika kiva postaus! ?

      Poista
    3. Voisin tehdä! Kiitos ideasta :)

      Poista