18.4.2015

Maailman paras ruskea!

Lue toki postaus!


Aamulla laittelin Ninalle viestiä, josko lähdettäisiin luontopolulle lauman kanssa vaiko kuitenkin Helsingin mätsäriin. Ensin tuli pitkälti "päätettyä", että oltaisiin lähdetty luontopolulle, kunnes sitten kuitenkin vaihdoin mielipidettä ja lähdettiin kohti Malminkartanoa ja FMBB-tukijoukkueen mätsäriä. Nipa otti Jerin matkan varrelta ja sitten bussilla kohti Helsinkiä. Matka jatkui 45:ssa Malminkartanoa kohden ja heitettiin sitten ylimääräinen lenkkikin siinä here driven opastuksella. Ensin oli aikeissa ilmoittaa meidät Nemon kanssa vain junnu handleriin (&Jeri ja Nipa!), mutta vaihdoinkin aatteet ja Nemo meni täten myös isoihin aikuisiin. Pojat pääsikin sitten tervehtimään Nooran R-tiimiläisiä. Leiriydyttiin yhden puun viereen ja alettiin odottelemaan josko kehät alkaisi.


Katseltiin ja kuvailtiin ensin seropeja, Noora ja Riimi hienonhienosti PUN3 ja Renskutinkin PUN1!! (click) Sen jälkeen pitikin alkaa sitten JH, mutta siinä tuli kovasti säätöä, kun ensin mentiin Nemon kanssa parikehään, sitten oli pienten nauhakehät, jonka jälkeen isojen nauhakehät. Nemottimen kanssa tosiaan suunnattiin sitten isoihin, parina meillä oli lagotto. Ja ai, että miten hienosti mies esiintyi. Ihana iloisuus ja energisyys, mutta keskittyi kuitenkin. Saatiin punainen ja pienen odottelun jälkeen suunnattiin punaisten nauhakehään. Tuomari seisotti ja juoksutti meitä kehää ympäri, jonka jälkeen alkoi järjestelemään koiria ykkösestä kutoseen asti. Oli kuulkaas suuri ihmetys, kun ekana tuomari sanoi Nemputtimen nimen. Nemolle taputuksia ja ravattiin ykköspallille. Isoja aikusiakin oli ehkä sen parisenkymmentä!



PUN1!
Tämän jälkeen siirryttiin odottelemaan JH:n alkua. Nemputin numerolla yhdeksän ja Jeri perässä kymppinä. Kaikki koirat vuorollaan tuomari katsoi, juoksutti kolmion ja kehän ympäri. Nemolla riitti virtaa ja hännänheilutuksia vaikka muille jakaa. Jerputinkin esiintyi Nipan kanssa tosi mallikkaasti, harmi ettei kuvia tullut otettua. Pennulla oli kuitenkin (vaihteeksi...) kauheasti energiaa ja keskittyminen oli kyllä välillä ihan jossain muualla. Ensimmäiseksi tuli mopsi ja toiseksi-apua, me Nempan kanssa! Nipa ja Jerppa sai kans ruusukkeen, JH5. Kymmenen osallistujaa oli, joten hyvin meni näillä höslillä muiden pikkukoirien keskellä. Kaikki muut oli siis tosiaan pikkukoiria. :D




Junnu händlerin jälkeen lähti käyntiin BIS-kehä jossa ruskuainen oli mukana ekaa kertaa! BIS-kehässä oli noin. 11-12 koiraa. Nemon kanssa oltiin toisina järjestyksessä, meitä ennen meni Rene ja Noora. Nemolla riitti paukut, ehkä sille ostettu makkara grillistä auttoi jaksamaan... Kuolaa se ainakin toi mun käsiin. Makkara+koira yhdistelmä siis. Nemolla oli muuten älyttömän kiva draivi, kun mentiin ympäri kehää. Neljä jatkoon menijää kutsuttiin keskelle, pienten pentujen voittajat, veteraani ja me!! Seisottiin ja tuomari kutsui pentujen voittajat kolmoseksi ja neloseksi ja jäljellä oltiin enää vain minä ja Nemputin sekä veteraani. Ja mitä, Nemo kutsuttiin ykköspallille. Se sai paaaljon kehuja, ja kaikki makkarat jotka jäi taskun pohjalle. Tuomaritkin kehuivat, varsinkin turkkia. Nemon turkki onkin nyt tosi kivassa kunnossa.

Malminkartanon mätsäri 18.4, Nemo PUN1 BIS1 & JH 2/10!!
Isoissa tuomarina Minnie Råman
Junnuissa Serena Saariokari
BIS-kehässä kaikki luokissa olleet tuomarit



Ihan uskomattoman ihana fiilis, maailman paras ruskea. Sillä oli kyllä tänään niin hyvä fiilis kokoajan, että huh. Palkinnoksi saatiin kolmet pokaalit, ruusukkeita myös saman verran, RC:n ruokaa, ketjupanta, lahjakortti, nameja, shampoota... Kyllä oli Nemo ylpeätä poikaa, kun sai kantaa omaa palkintopussukkaansa. Jerppa ja Nemo pääsi leikkimään lelulla, jonka Nemo muuten myös voitti. Nemon lempipalkinto tottakai oli tosiaan lelu, joka kuvissakin näkyy. Kantamusten kera lähdettiin kotimatkalle ja selvittiin ihan hyvin tänne asti. Nyt Jezzihahaan ja Nemon kanssa yökylässä Nipalla, ihana fiilis ja taas pakko sanoa-maailman paras ruskea...♥♥


Voittajat juo vain kultamaljoista

Ei meilläkään aina ihan normaaleja koiria matkassa ole...



17 kommenttia :

  1. Kiva postaus, ja onnittelut menestyksestä! Hieno toi uusi banneri! :)

    VastaaPoista
  2. Hieno palkintopossu Nemo! :D Onnea!

    VastaaPoista
  3. Onnea hyvästä menestyksestä!

    VastaaPoista
  4. Onnea vielä tätä kautta, ja Nemosta on kyllä kehittynyt hurjan kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksii Elsi! Nemo on kyllä rotevoitunut... :)

      Poista
  5. Onnittelut noin hienoista tuloksista! Kyllä näköjään kannatti tuollainen yhtäkkinen mätsärireissu! :D

    VastaaPoista
  6. Onnea! :) Onpa kivoja pokaaleja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Harmi, että tuo BIS-kehästä saatu oli aika rämä, melkein meni jo rikki, kun kaikki osat heiluvat. :D

      Poista
  7. onnea menestyksestä! hienoja palkintoja :)

    VastaaPoista
  8. Onnea multakin vielä! :D Ihan super Nemo. :) Tuli muuten mieleen et olis kiva jos sun blogi löytyis bloglovinista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Nemo on kyllä aika kiva sporttiflätti! :D ps. Meidän blogi on tässä!

      https://www.bloglovin.com/blogs/nemoa-etsimassa-7755315

      Poista
  9. Onnea!:) Pakko vielä kysyä, että mistä olet ostanut tuon numerolapunpidike hommelin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)♥ Se on täältä!!
      http://www.koulutustarvike.fi/numerolapunpidike-hihaan-punainen-p-1145.html

      Poista