7.4.2015

Minkälainen koiruus Jeri on?

Viime postauksessa lupailinkin, että kerron nyt sitten enemmän Jeristä. Kuulumispostausta saatte vielä pari päivää odotella, vaikka sekin on tulossa! Mulla on niin paljon kaikenlaisia postauksia nyt varastossakin. Aloitetaampas sitten kertomaan ihan alusta alkaen minkälainen poitsu oli pentuna ja minkälaiseksi se on kasvanut. Mehän oltiin Ninan kanssa hoitamassa koko penskalaumaa silloin, kun ne oli ehkä 6-7-viikkoisia, joten sieltä asti löytyy kuvia ja muistoja. HOX! Älkää ihmetelkö jos blogi on piilotettuna jossain kohtaa, meille on nimittäin tulossa uusi ulkoasu tässä lähipäivinä. Koirien sivut ja kaikki uusiutuu täysin, pysykää hollilla.

Jeri 6-7vko...


Jeri ehkä parisen kuukautta vanha

2-3kk?






Jerihän on ollut alusta alkaen tosi rauhallisesti elämän ottava tyyppi. Kun oltiin hoitamassa pentuja ja otettiin niitä telmimään sohvalle niin muiden telmiessä tämä tyyppi asettui nukkumaan tyynyn päälle. Se oli vähän semmoinen söpö, ihana ja aina vähän pihalla. Facessa näin kuvan ja tekstin, että vihreä pentunen oli sitten jäänyt Miialle, poitsu nimeltä Jeri. Niin kuin sanoin, se on tosiaan tosi rauhallinen tyyppi. Pienenä se olisi vain mielellään jäänyt nukkumaan kotiin, kun lähdettiin ulos. Kyllä se toki sitten lähti, mutta pennusta huomasi miten se katsoi huokaisten talolle päin.


c. Noora O


Pienestä iästään huolimatta, muistakseeni 30.10 suunnattiin ensimmäistä kertaa mätsäreihin. Pikkuinen Jeri hienosti uskalsi tulla bussiin, mitä siinä nyt panta lähti irti ja Nipa kantoi pennun sylissä paikalle istumaan. Jeri loisti ekassa mätsärissään, aivan upealla esiintymisellä se meni edelle ja oli lopulta SIN1 BIS3, Nemon ollessa PUN2. Seuraavasta mätsäristä pentunen sai muistaakseni SIN-, jossa oltiin Nooran kanssa. Jerillä on aina ollut ihanan lennokkaat ja iloiset liikkeet. Vielä syksymällä oltiin poikien kanssa mätsärissä tuloksin; SIN3, PUN3 ja SIN3. Näistä Jeri oli tuo toinen SIN3 ja Sniffe toinen. Nemputin punaisten kolmonen. Mutta palaatampas aiheeseen.

c. Noora O, Riimi ja Jeri syksyllä

Riimi ja Jeri loppukesästä


Jerin lempparikaveri on melkein saman ikäinen Riimi. Riimi on kultun ja samojedin risteytys ja aivan ihana kaveri Jerille! Nooran laumalla on kans BLOGI. Jeri on muutenkin tosi sosiaalinen koiruus ja tykkää leikkiä vähän kaikkien kanssa. Sillä on vaan vähän erilainen tapa leikkiä, Jessillä ja Jerillä on näet samanlaiset, omanlaiset leikit. Mitäs muuta tuosta kertoisi. Se on semmoinen koiruus, jolla liikuessaan heiluu takapää puolelta toiselle. Sen koko kroppa heiluu myös kovin kovin makkaramaisesti, kun sitä kehuu, siitäköhän saanut lempinimen makkara... Jeri ui polskien, vettä roiskuu kaikkialle. Mutta silti se uskaltui nyt ekoja kertoja uimaan, ennen se on vain lätrännyt rantavedessä.





Ninallekkin huikkasin, että tulen tuota ikuisesti kutsumaan pennuksi. Se vaan on pentu, jota ei voi korvata. Ei millään, se on oikeasti älyttömän ihana ja kultainen koira, sisimmiltään varsinkin. Heh, onhan sillä hieno ulkokuorikin, pakko sanoa. Ryhdikäs kuin mikä. Kolmissa näyttelyissä olen sen handlannut, ekasta PEK4, tokasta PEK2 KP (11:sta kakkonen!) ja nyt sitten Turusta korkattuaan junnuluokan alle 1-vuotiaana JUN ERI1 SA PU3 SERT. Se on niin upea koira ja siitä, kun se vielä kasvaa ja kehittyy niin kuka tietää minkälainen palkintopossu siitä tuleekaan. Jos kysyttävää löytyy niin laittakee toki, varmana multa jäi jotain tästä puuttumaan. Viikonlopun kuvia Jeristä alla, Sniffe-ja Nemokuvat tulee erillisesti vielä.

Mami mä uppoan!

En mä uponnu... Ja eikö tää keltainen puekkin muo?






♥♥
Sniffens Alppien Lakea Jää "Jeri"
synt. 5.4.2014
sileäkarvainen noutaja
om. Miia Suppanen/kennel Sniffens
♥♥

9 kommenttia :

  1. Jes, kiva postaus ja ihana Jeri! :) Tosi kivoja kuvia sulla on siitä, ja huomaa samalla, että olet itsekin kehittynyt kuvaamisessa. Uimakuvia katellessa alkaa kyllä hirveesti tehdä mieli päästä rannalle oman piskelön kanssa. Onneks on about kaks viikkoo lomaa, joten ehditään kyllä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jesjes, kiva kuulla, että tykkäsit! :) Jerpalta pusut sinne. Täällä suli yhdessä yössä jäät, noissa kuvissa oli ihan skidi kerros, mutta nyt ei ole öillekkään luvattu miinusta! Terveiset sinne koirille. :)

      Poista
  2. Jerppa on paras ja komein.... heti Jepan jälkee <3 *.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja voi hellan tuutelis ton sen mätsärikuvan ilmeen kaa :3

      Poista
    2. Ja Nemon... ja Sniffenkaa tasan *__* ja Jessiki <3 ja niimpä! Pentu... :D

      Poista
  3. Voi ihanan kesäisiä kuvia! <3

    VastaaPoista
  4. Tää Jeri on mun mielestä tosi nätti!! Se on saanut mulle ehkä sellasen ihan pienen flätti kuumeenkin jo tehtyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jerppa kiittää! Hää on semmoinen sydänten valloittaja... Kyllä sulle pitää hankkia flätti... ;)

      Poista