29.6.2015

Halpa ja mukava mätsäri 25.6

Näin juokset palkintojen yli!
Viime viikon torstaina oli taaaas suunta kohti epävirallista koiranäyttelyä aka. mätsäriä. Ihanan halvat hinnat ja suloiset luokat. (kakarat, teinit, konkarit jne.) Tultiin paikalle ja ilmotin Nemon noihin teineihin eli 1,5v-3v ja Jeri meni sitten kakaroihin, olisiko se ollut 9kk-1,5v. Linnoituttiin samaan paikkaan mihin aina, kun ollaan Koneen kentän mätsärissä ja alettiin odottelemaan kehiä. Nemo oli jo numerolla kahdeksan ja ajattelin, että olisi hetki aikaa odottaa, mutta apua meidät kutsuttiinkin heti kehään. Ihana, kun tuo on niin kiltti, että tulee ihan miten vain haluan. Paras.



Kehään meni tosiaan kerralla neljä koiraa, joka oli ihan hyvä järjestely. Tuomareina oli nuoria Suomen kasvattajakerhosta muistaakseni. Nemo meni tosi hienosti, vähän se oli hidas ravissa, kunnes kannustin sen eteen, mutta jaksoi seistä hyvin. Kaksi sai siis punaista ja kaksi sinistä ja me saatiin punainen. Punaisten nauhakehässä sitten Nemppa jaksoi taas pönöttää, tuomari tiputti koiria ja me päästiin neljän parhaan joukkoon, jee! Lopulta Nemo hienosta porukasta nelossijalle ja tuomari sanoi toivovansa, että olisin esittänyt enemmän vapaasti, ei imuttaen Nemppaa. Saatiin herkkuja, kiva ruusuke ja pokaali!


Herkut pääsivätkin heti käyttöön, kun riensin Jerin kehään. Kakruja oli jotain kolmekymmentä, joten odottelua oli. Jeri oli sijalla 26. Siis olin ihan hirmuisen ylpeä tuosta, se seisoi kauhean hienosti ryhdikkäänä. (ehkä kuvasta näkyy) Ravissa ensin otin kireällä hihnalla ylhäällä, jolloin oli haluton ravaamaan, sitten koitin löysällä, joka ei myöskään toiminut. Otin vielä puoliksi kireällä ja sitten se syttyi ja meni edessä ryhdikkäästi. Hieno penska. Hampaita ei näyttänyt tohkeissaan, sitä treenataan vielä. Saatiin tosiaan punainen ja sitten nauhakehissä ei sijoituttu, mutta olin silti hirmuisen ylpeä. Ps. Vitsi ihanaa, lähdetään ehkä näyttelymatkalle Miian kanssa Viroon loppuvuodesta. Se nyt on vielä ihan auki, mutta tämmöinen olisi ihan huippua.


2 kommenttia :

  1. tuo jeri ois nii kommee koira jos sil ois takapäähä sopivampi etuosa! :}

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä se on just noin sopiva! Jeri kiittää silti ^_^

      Poista