7.6.2015

@Rajasaari ja R-tiimi


Tiistaina oli suunta kohti Rajasaarta. Nemolla on ollut vähän teinitestailu-vaihetta nyt, mutta päätin
ottaa sen silti mukaan vähän katsomaan miten se pärjäisi isossa koiraporukassa. Hienosti meni epäilyksistä huolimatta! Ensin oli suunta kohti Noora ja Riimiä ja siitä yhdessä Helsinkiin. Tuli vähän kiire toiselta bussilta toiselle, joten tehtiin Nemon kanssa semmoinen mukava pikkuinen 1,5km juoksulenkki ihan täysiii! Toinen läähätti ihan kieli poskella, onneksi oli vettä mukana. Pian päästiin sitten jo Helsinkiin josta Amanda ja Aida-sheltti tuli meidän kanssa myös Rajasaareen. (lue: kertoi meille miten mennä sinne) Rajasaaressa vastaan tuli Lyyli ja noutajalauma, Sera, Riemu ja Blägi. Ensimmäiset on tollereita ja blägi labbis.




c. Noora♥


Lähdettiin kiertämään siitä Rajasaarta, se on siis saari, joka on rajattu koirille. Tosi mahtava paikka, mutta talvella pääsee koirat jäätä pitkin karkuun. Mentiin sitten sisälle ja portilla oli epäilyttävän näköinen sakemanniuros, joten jatkettiin suosiolla matkaa heti kiertämään saarta. Noutajat oli heti uimassa, Riimi oikein pulahti pää edellä veteen. Hassu kuutti. Pian rantaan tuli malamuuttiuros ja siis ihan suoraan Nemon niskaan murisemaan. Nemo sitten rauhallisesti jätti sen omaan rauhaan ja meni veteen. Uros seuras sitä sinnekkin kunnes sen omsitaja kutsui sen luokse. Olin niin ylpeä Nempasta, ei kuulunut mitään vastaurinaa tai mitään sille. Hieno mies!

c. Noora!


c. Nooora!

Ja tämäkin Nooran otoksia, c. Noora. :)


Kierrettiin sitten saari ja jämähdettiin yhdelle rannalla johon kasaantuikin kiitettävästi porukkaa. Paaljon koirakamuja ja uroksia eikä Nemppa sanonut kenellekkään mitään, pätevä. Ainoa kompastekivi oli, kun leonbergi tuli liian lähelle Nemon palloa, joka ei muuten edes ollut Nemon. Koirat hakivat leluja vedestä kaikki peräkkäin ja Nemo raukka ui lelu suussa Riemua pakoon, koska eihän Riemu missään nimessä voi saaha "Nemon lelua." Parin tunnin jälkeen sitten alettiin lähtemään, ihana ihanempi ihanin Noora & hänen miäs heitti mut ihan kotiin asti, jota ennen tosin käytiin hakemassa ruokaa Helsingistä. Ihan huippukivaa oli taas, kiitos Noora ja kuutille rapsuja. ♥


<3 c.Noora!


Torstaina suunnattiin Kerrin ja Jerin kanssa kohti Kivenlahtea ja uutta koirapuistoa. Vanha on nimittäin purettu metrotyömaan alta pois ja sinne oli uusi rakennettu. Käytiin Nemon kanssa tsekkaamassa se jo keskiviikkona, eikä ollut ketään siellä tuntiin keskipäivällä. Nytkin mentiin tosiaan kahdentoista maissa koirien kanssa sinne ja Nooralla oli tällä kertaa kaikki R-tiimiläiset mukana, mukaanlukien ihana Roy! Mentiin ensin pienten koirien puolelle, koska siellä oli vähän varjoa ja puita jos koirilla olis ollu hätiä. Sinne tulikin 5kk vanha bullterrierin pentu, jonka kanssa Riimillä oli ihan huiput leikit. Jerikin olis kovasti halunnut leikkimään, mutta raukka jäi vaan kokoajan kolmanneksi pyöräksi.





Vaihdettiin sitten toiselle puolelle, kun Riimi alkoi jo väsyä pikkupennun riekkumiseen, tällä oli tosiaan aika rajut roikkumisleikit Riimin karvoissa. Isojen puolelta löytyy tosiaan aksaesteitä, kolme hyppyä ja puomi ja lukollisessa kontissa on seuran jäsenille sitten lisää. Koirat sai vielä hetken juosta ja juoda vettä, kunnes ruvettiin vähän ottamaan kaikkien kanssa puomia. Noora otti ensin ärrien kanssa ja kaik meni tosi hyvin. Roykin, joka ei kuulemma ole ikinä mikään aksakoira, meni tosi hyvin. Ihan innoissan oli kokoajan menossa. On se Roy nyt muutenkin niin ihana, kun tuli pöydälle viekkuun istumaan ja puski päällä kättä, että rapsuta...

Jeri puomilla, c. Noora!

Kiitos Nooralle ihanista puomikuvista<3 

Roy hengailee puomilla, c. Noora


Seuraavaksi oli sitten flättien vuoro ja junnu pääs eka testaamaan puomia. Jeri alkukankeuksien jälkeen meni kans huipusti. Ekalla kerralla oli vähän tasapaino hukassa ja jalat lipes pari kertaa, onneks olin itse siinä ihan koirassa kii niin sain napattua kiinni ja korjattua asennon. Hienosti Jeri uskalsi mennä ylös asti, alastulo ekalla kerralla hieman jänskätti, mutta sekin meni ongelmitta. Mummo pääsi seuraavaksi testaamaan ja Kerrikin meni kyllä tosi hyvin. Ei tassut lipenneet kertaakaan ja hienosti keskittyi. Siis hienosti tul namin perässä, hih. Otin Kerrin kanssa vain pari kertaa tuota puomia, kun mummelilla oli niin kuuma. Pikkuhiljaa alettiin sitten lähtemään melkein kahden tunnin puistoilun jälkeen. Hirmuisen kivaa oli porukalla ja kolmisen litraa vettä tuli juotua yhteensä. (koirat ja Noora :D )

c. Noora!

c. Noora




Rii, Roy, Rensku, Kepa ja Jeri!

Tungetaampas tähän samaan yhteyteen vielä yksi asia, eli tosiaan torstai-iltana kävi vielä mun ja Nemon matka kohti Helsinkiä ja Gardeniaa-juuri sitä paikkaa mihin oon sanonut, etten menisi mätsäriin. Mentiin silti, hirveä viima ja tuuli ja arvatkaa miten hyvin omistaja oli varautunut? No minishortseihin tietenkin. Nemolla oli ihan huippu draivi liikkeessä, muttei se ole ikinä noin steppaillut seisomisessa. Nyt treeniä treeniä lisää. Hienosti silti Nemo meni ja tuloksena PUN3. Palkinnoksi saatiin jotain minishampoita, luu ja ruusuke. Nyt ei olekkaan kesäkuulle muita mätsäreitä tulossa. Nemolla on kyllä ollutkin aivan huippu mätsärikevät. ps. Nemo on ilmoitettu 25.7 Helsingin KV-näyttelyyn. Se meni jo avoimeen luokkaan-apua. pps. Kohta ollaan menossa agiepiksiin, pitäkää meille peukkuja!

Yi mikä epätasainen hiekka-alusta tekee Nempan näyttämään takakorkealta! 

11 kommenttia :

  1. Täälä ei puhettakaa että vois olla minishortseilla ja topilla. Onneksi, koska mä inhoan kesää ja helteitä. Pääosin on ollu pilvistä ja sateista, mutta mielummin tämä kuin paahatavat helteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä olen semmoinen kuumaverinen tyyppi, että varmaan moni jäätyisi täälläkin minishortseissa :D Itse tykkään lämpimästä, mutten sentäs liian kuumasta.

      Poista
  2. Oli huippua! Pitää nähä taas heti ko tullaa takas Espooseen <3

    VastaaPoista
  3. Eikä miäki haluun rajasaareen käymää koirien kanssa:D kuullostaa nimittäin kivalle paikalle!

    VastaaPoista
  4. Sulla on kyllä aina niin upeita kuvia:) !!! Tuo rajasaari kuulostaa tosi mukavalta paikalta. Ois kiva käydä joskus Fallen kanssa sielä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos<3 Sano jos meette niin tullaan mukaaan :)

      Poista
    2. Joo, ois kyllä kiva mennä :) Pitää kattoa jos jossain vaiheessa kesää tulis lähettyä sinne.

      Poista