26.6.2015

Pitkästä aikaa MYDAY!



Vola! Sekava, mutta omasta mielestä onnistunut Myday. Yhdessä vaiheessa oli pakko hieman selostaa mitäs oikein tapahtuu, kun tuntui siltä, että koko päivä oli vaan menty ja menty ja kaikki oli ihan pihalla. Loppujen lopuksi sain Goprohon akkuakin ja videosta tulikin ihan kiva. Onkohan sillä liikaa pituutta? Mätsäristä tulee myös seuraavaksi postaus. Ajastan sen maanantaille, koska tsädää, me lähetään ylihuomenna koiraleirille! Kuvia varmasti tulossa ja meillä on aikas huippu ylläysvideokin tulossa.

12 kommenttia :

  1. Ihana Myday ! Miun mielestä ehkä enemmän siun puhetta olisi saanut olla ja vähän pitempi video olisi kiva :) Oliko Nemo helppo kouluttaa pennusta tähän päivään ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi ootte nopeita katsomaan! :D Ja okei, ensi kerralla siis enemmän selostusta. Nemo on ollut tosi helppo ja kiva eka koira. Nyt murrosiässä vaan välillä hieman "korvaton". Mutta tosiaan, on ollut tosi ihana ensimmäinen koiruus.

      Poista
  2. Ei ollu ollenkaan liian pitkä, hyvä video oli:)

    VastaaPoista
  3. Kiva video oli! :) ♥

    VastaaPoista
  4. Byäää, mä en nää tätä sun videota kun flash player pitäis päivittää eikä se onnistunut... :( Pitää kattoa se sitten kun tuo flash playeri alkaa pelittämään. Ootko menossa siis kennelliiton suurleirille :) ? Jos oot niin sielä varmaan nähään, kun mä oon menossa sinne Fallen kaa :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Mulla ei toimi katsomo, kun cromessa ei oo fläshiä... :/ Koita kattoo puhelimella! Ja jep, sinne ollaan tulossa poikien kanssa. :)

      Poista
  5. Ompas kiva video! :) itekki tällasta aatellu pidemmän aikaa mut miten se on nii vaikia kuvata mitä tekee x) joskus muistanu aamupäivän mut iltapäivällä sitte miettii, että mikähä mulla unohtu? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitti :3 Hei sun pitää ny ryhistäytyy ja tehä! :D Ja mullaki välillä käy tolleen...

      Poista