3.6.2015

Toukokuun vikat mätsärit

Ensimmäisenä lomapäivänä kesälomasta lähdettiin pitkästä aikaa kohti Helsingin Munkkiniemeä. Viime kesänä käytiin siellä mätsärissä ja oli kyllä tosi mukava paikka. Peppi oli myös pari kesää sitten siellä PUN3. Lähdettiin tosiaan siinä puoli yhdentoista maissa bussilla kohti Helsingin Kamppia ja siellä sitten tuli pieni probleema eteen, kun yläkerta oli suljettu jonkun remontin takia ja ilman yläkertaan pääsyä emme olisi ennättäneet bussiin. Päästiin sitten kiertämään liukuportaiden kautta ylös ja ehdittiin bussiin. Vähän vaille kaksitoista oltiin vihdoin kävelemisen jälkeen Koneen kentällä ja laitettiin häkki puiden varjoon mihin ei muuten hyvällä tuurilla paistanut aurinko koko päivänä.

Nääin kuuma oli!

Käytiin ilmoittamassa poitsut isoihin aikuisiin. Mukana oli siis Nemppa ja Jeri. Ilmopisteessä he unohtivat kokonaan rahastaa meidät, mutta menin sitten antamaan rahat tietty. Käytiin tervehtimässä Nooraa ja päätin siitä sitten vielä ilmottautua junnuihin, jotka oli oudosti kans 8€, yleensä on sen viisi euroa. Puolen tunnin päästä alkoi kehät, ensin oli nuoremmat junnut, jonka jälkeen oli vanhemmat. Oltiin Nemon kanssa kolmansia. Nemo meni tosi hyvin siihen nähden, että kuumuus oli jo väsäyttänyt poitsun. Varsinkin liike ei ollut niin hyvää kuin yleensä. No hienosti Nemo silti meni. Vaihdettiin vielä koiria ja vaihtokoirana mulla oli tiibetinspanieli Myy. Ikää ole pikkukoiria esittänyt, mutta meni se ihan jees. Tuomari sijoitti meidät ekoiksi!







Sitten alkoikin BIS-JH-kehä, jossa meitä vastaan oli Sabrina Snellman. Vitsi hää handlaa hirveän nätisti koiria ja nyt, kun aloin tutkailemaan niin taitaa olla ollut junnuhandlerin SM-finaalissakin mukana tai jotain semmosita. No jokatapauksessa. Saatiin vaihtokoiraksi 1,5w basenji Tao ja sen kanssa esiintyminen meni kyllä ihan päin... Nemo vikisi takana, ko olisi halunnut mun luo, se on niin mahtava "vaihtokoira" jepjep. Vielä mentiin yhdessä ympäri ja ansaitusti voitto meni Sabelle. Saatiin silti tosi kiva pokaali ja ruusuke sieltä!

Kattokaa nyt Nemoa :D



Sittemmin alkoikin isot aikuiset. Ensin oli väsähtänyt Nemo, se oli oikeasti jo aika väsynyt vaikkei niinkään näy kuvissa. Tuomari oli tosi mukava ja kiltti, kehui koiria paljon. Nemo käyttäytyi taas tosi hyvin. Tehtiin kolmio ja sekin meni paremmin, kuin viime kerralla. Nemo sai punaisen nauhan!






Seuraavana olivat vuorossa Nipa ja Jeri ja ette voi kuvitella miten ylpeä olin molemmista. Nina handlas Jerin toosi nätisti, se seisoi oikeasti tosi nätisti mun mielestä. Ja ravasi tosi hyvin. On se Jeri hieno pentu vaikka karvattomana. Skidi vispasi häntää tuomarille ja näytti hampaatkin hienosti. Vielä ne seisoi ja Jerikin sai punaisen nauhan, hiiiieno!

♥♥





Punaisten nauhakehässä oli hirmuisesti oikeasti mun mielestä hienoja koiria. Seisotettiin koiruuksia aika kauan, Nemon häntä alkoi jo vähän laskea ja into hiipua, kun se oli ihan väsy ja janoinen. Tuomari laittoi meidät juoksemaan Ninan kanssa vierekkäi edestakas ja jatkoi sitten miettimistä. Päästiin Nempan kanssa jatkoon ja Ninalle oli sanonut, että jos olisi voinut sijoittaa viisi olisi sijoittanut Jerin. Eli Jeri "PUN5". (♥) Nemon kanssa seistiin ja ravattiin vielä. Hienosti Nemo sitten kiipesi neljänneksi, eli Nemo sunnnuntaina PUN4! Vitsi saatiin olla ylpeitä molemmista. Odoteltiin vielä hetki ja äitee tuli hakemaan meidät kotiin. Ihana, vaikka hieman kuuma, päivä taas.

Melkein 14kk<3


Tui!


10 kommenttia :

  1. Hienot Jeri ja Nemo! Onnea sijoituksista :)

    VastaaPoista
  2. Haha, Nemolle tais tulla sua ikävä JH-kehässä... :D Jetin kanssa JH:ssa ollessa en onneksi ole koskaan joutunut koiria vaihtamaan. Jos joskus sellaseen tilanteeseen joudun, se on varmaan aika katastrofaalista. (nimim. käskin kerran kaverini pidellä Jetiä, kun hain jotain pikaisesti sisältä/takapihalta, enkä päässyt paria metriä kauemmas, kun koira oli jo perässäni. Ja Jet jopa tunsi kyseisen tyypin suhteellisen hyvin...)
    Onnea taas jälleen sijoituksista! Jerin liikkeistä on tullut ihan upeat! Toi on kans ihana kuva, missä Nemolla on ruusukkeet suussa ja kirsu kiinni linssissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vähän tuli ikävä... :D

      Eikä! Jet on vielä niin iso, etten varmaan itsekkään olis jaksanu pidätellä noin suurta koiruutta. :D

      Niin ja kiitos kovasti taas! Nemo on aika mahtava ruusukehai. Jeri on kyllä muutenkin kehittynyt ihan hirmuisesti, liike on varsinkin myös omasta mielestä hieno. Kuvaaja kiittää kans, se on myös oma lempikuva. <3

      Poista
  3. Nää sun postaukset on kyllä todella kivoja! ♥

    VastaaPoista
  4. Minkäs rotuinen olis teille tulossa?

    VastaaPoista
  5. Jerin liikekkin on niiiiin kaunis♥

    VastaaPoista