4.7.2013

#34 Auringonlaskukuvia!

Laittelen muut kuvat myöhemmin, koska nyt on paljon kaikkea tehtävää ja koneessa vain 41 minuuttia akkua. Olin keskiviikko-torstai yönä kuvaamassa auringonlaskua Nemon kanssa. Alla pari kuvaa, videot tulee sitten myöhemmin "veneloman päätyttyä" koosteessa.


Värit...  :3




Muistakaapa muuten osallistua blogini arvontaan, koska siinä on "vasta" (ihan riittävästi) 15 osallistujaa.



Ja muuten, kun selailen noita kritiikkejä noissa Arvonta-kommenteissa, niin löytyy paljon kriittikiä sivupalkista ja "sen sekavuudesta". Itse en tajua miten se on muka sekainen? Itse ainakin löydän ihan hyvin etsimäni jutut. Voisitteko antaa vinkkiä miten se olisi selvempi? Mitä poistaisin tai mitä lisäisin tai muuttaisin järjestystä.



Tällä ei siis ollut tarkoitus mollata kritiikin antajia, vaan kysymään miksi. :) Kiitos muuten myös anonyymilukijoilleni, jotka jaksoivat vastata kyselyyn! En aavistanut, että teitä on 6. Kiitos! 

ps. kirjoittelen uudestaan sitten, kun ehdin. Me mennään isoveljeni ja Nemon kanssa viikonlopuksi Pepin omistajien mökille ( toisin sanoen monien hehtaarien laajalle "tilalle"), jossa on kaikkea kivaa tekemistä ja Peppi! Joten, kuvia tulee ehkäpä jo lauantaina Pepistä ja Nemosta.


3 kommenttia :

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (Oho yks enter meni väärin ja ärsytti, tässä toi kommentti:)

      Oi että, tosi hienoja kuvia!

      Tosta sivupalkista sen verran, että ainakin otsikoiden fontti on epäselvä ja liian pieni. Muuten en keksi mikä siinä olisi pielessä :D

      Seurailin sun edellistä blogia enkä jotenkin päässyt mukaan tähän uuteen, mutta tää vaikuttaa tosi kivalta, siispä aktivoitunen nyt lukijana.

      Poista
    2. Kiitos paljon! :) Okei, laitoin nyt suuremmaksi ja tummemmaksi :) Ja oho, kiitos! :)

      Poista