9.5.2014

Nemo kantamassa lintuja alta vuoden tauon jälkeen

Huppistaa, niin vierähti KAKSI viikkoa ja kirjoittelu toissa sunnuntaista on jäänyt. Matkattiin tosiana kymmeneksi Nemon kasvattajalle pentutreffeilemään. Itse en tiennyt reeneistä mitään, joten mitään tavaroita ei sitten ollut mukanakaan. Onneks takakontista löytyi taipparihihna ja pilli oli kuitenkin mukana. Treenaaman meidän kanssa lähti siskot Silva ja Madde.



Otettiin iskästä ja Pojasta kuvat ja annettiin sisarusten leikkiä. Otettiin sitten ensin pellolla suoraa linjaa damille. Nemo jäi taas leikkimään damilla ja saatiinkin vinkki Anu-kouluttajaltamme, että kannattaa pompahtaa taaksepäin just, kun Nemo on jäämässä leikkimään damilla. Se auttoikin jo toisella kerralla ja jätettiin reenit siihen. Seuraavana vuorossa oli markeeraus metsässä. Mentiin metsän alkuun ja Anu heitti damin kaatuneen puunrungon taakse. Tämä haku oli sen verran vaikea Nemolle, ettei se edes jäänyt leikkimään dameilla. Ehdottomasti näitä enemmän!

Madde hakee
Rakastan tätä kuvaa!
 Markeerauksen jälkeen otettin erilaisten lintujen ja kanin kantamista. Ensimmäisenä oli vuorossa varis, jota piti todellakin ensin haistella paljon ja vasta viidennellä kerralla, kun käveltiin ohi otti Nemo variksen ja kantoi ylpeenä. Luovuttihan se sen toki minullekkin, niin ylpeä olen. Varista se kantoi siivestä, mutta hyvin kuitenkin. Viimeinen lintu oli iso fasaani, jonka se taisi ottaa ihan kunnon otteella. Kanin se sitten otti korvasta ja roikotti siitä. Lopuksi otettiin viimeisenä lähihakua, niin että tehtiin damilla hajujälki maahan pienelle pläntille ja laitettaan koira noutamaan se. Nemo jäi rapsuttamaan jalkaa mutta haki kuitenkin! Alla vielä pari kuvaa, jotka ovat valitettavan pieniä, suuremmat saan vasta nyt lähipäivinä. Treffien jälkeen lähdin vielä Riitan, eli Nemon kasvattajan kanssa tallille. :)





2 kommenttia :

  1. Ihana ulkoasu!! Teetkö bannereita? Mä alotin juui kans koirabloggaamaan jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa!
    -kaksin-karkuteilla.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      En tee bannereita, bannerin on tehnyt beatheshepherd.blogspot.com, kiitos mukavasta kommentista. Käyn katsomassa :)

      Poista