8.2.2015

Turku Top dog show 25.1

Niin siis tällä kertaa... Eli kaksi viikkoa sitten. Ups! Ette arvaakkaan miten paljon on tapahtunut tässä välissä, paljon koulua, hevosia ja koiruuksia. Laiskuutta, saamattomuutta ja väsyneisyyttä ruudun toisella puolella. Nyt me ollaan kuitenkin taas tässä ja vähän aikeissa (ainakin ensin!) kertoa siitä näyttelystä, joka oli tosiaan kaksi viikkoa sitten. Koirien hoitoa oli tämä viikonloppu ja yhteensä on talsittu varmaan yli 17km. Jos kuitenkin tässä postauksessa kerrottaisiin siitä näyttelystä! Paljoa ei nyt tekstiä toistaiseksi tule, koska muisitkuvatkin ei hirveän hyvin voimassa, mutta jos jotain saataisiin tähän raapustettua!

 Kerrankin meillä ei alkanut kehät heti ysiltä, vaan pystyttiin jopa lähtemään vasta ysiltä! Nina tuli kans mukaan ja Turun messukeskuksessa oltiin paikan päällä siinä yhdentoista maissa. Meiltä toisiaan ajoikin sen pari tuntia, vaikka omat muisitkuvat olisivat sanoneet, että 1,5h olisi mennyt ajaa. Ithellä oli ensin vaaleansiniset farkut, mutta onnistuin liukastumaan auton "alle" ja likaamaan ne, joten sain tyytyä noihin vaaleanpunaisiin, jotka on kaikkialla... Turun messukeskukseen ei kyllä varmaan mennä enään. Kauhea tungos, häkkipaikkoja ei löytynyt, kuin kauempaa kehästä ja huhhuh. Oli siellä sentään kehissä matot ja ok valostus.

 Kasattiin häkki ja laitettiin ruskuainen sinne, jonka jälkeen lähdettiin vähän tsekkailemaan paikkoja ja kiertelemään. Ostin luettelon, josta selvisi, että nuorissa oli muistaakseni kuusi koiruutta. Propsit muuten, ettei hallissa ollut tämmöiselle kuumakallelle edes liian kuuma! Ostin, kun halvalla sain kolme erilaista pussia Rauh!-osastolta. Jotain possunkärsiä- ja häntiä sekä kanankauloja ja kivipiiroja. Mentiin sitten takaisin kehälle ja katsottiin, että näköjään flättien arvostelu siirtyi toiseen kehään. Ensin oli junnut ja sitten päästiin me kehään. Hitsi mua harmitti, kun Nemo ei ravannut siellä samanlaisesti nätisti edellä, kuin kotona, se jopa vähän laahas. No, ainakin se seiso tooosi hienosti, sai olla ylpeä ruskeasta! Nemolle sininen, eli EH. Vähän jäi epäselväksi oliko vain ilmeen takia tuo eh, jonka voi miettiä alla olevasta arvostelusta. Käytiin syömässä ja lähdettiin kotiinpäin! Superkiva päivä ja kiitos vielä Nipanen seurasta ja kuvista...♥ Niin ja tsekatkaa toki mun videopostaus näyttelypäivästä!

Oak Barrel's Lightning Cable "Nemo" 20kk
Turku top dog show NUO EH/VG
Tuomarina Joakim Ohlsson
"20kk, antaa tänään jotenkin "ganlight"(??) yleisvaikutelman . Hyvänmuotoinen pää. Ilme pilaantuu aivan liian vaaleista ja isoista silmistä. Hyvä turkki. Voisi olla paremmin kehittynyt eturinta. Riittävä rintakehä. Suora olkavarsi. Korrekt "bakställ"? Voisi olla parempi draivi liikkeissä. Ei parhaassa karvassa.


8 kommenttia :

  1. Hyvin sopii arvostelu ja arvosana toisiinsa. Kultainen snake sopis paremmin turkin väriin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ainakin ilmeen laidalta :D Mun mielestä tuo hopeinen sopii hyvin!

      Poista
  2. "Hyvä turkki" ja "ei parhaassa karvassa", jaha :D Muuten on tosiaan EH ihan hyvä arvosana tuohon arvosteluun nähden. Mulla muuten olis tommonen vähän kulunut kultanen snake, ei ollut sitten kuitenkaan meidän juttu ja jäänyt vaille käyttöä, saat ostaa pois jos haluat vaikka vitosella..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ristiriitainen tuomari?? :DD Ja jepjep, en odottanutkaan paljoa tuolta tuomarilta! Mulle riittää tuo hopeinen kyllä :)

      Poista
  3. Mä katoin tosi pitkään tota ekaa kuvaa, että mitä hemmettiä koiralla on vähän karvaa vaan selässä ja muuten suht karvaton, kunnes tajusin et aijaa se olikin häntä :DD

    VastaaPoista
  4. Ton "hyvä turkki" ja "ei parhaassa karvassa" voi käsittää silleen, että Nemolla hyväkuntoinen turkki, mutta karvaa voisi olla enemmän tms. Minkä maalainen se tuomari mutees oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis itsekki käsitin sen niin! :D Mutta se oli ruotsalainen ja kuulemma kehäsihteeriin mukaan tosi sekavasti ja nopeasti puhui.

      Poista