24.10.2013

Grey clouds in the sky

Aivan tajuttoman surkea ilma, mutta sitäkin parempaa seuraa eilen Olarissa.


Lähdettiin tänään Nemon kanssa matkaan neljältä. Vaihdettiin bussia muutaman kilometrin päässä kotoa, mutta siinä sattuikin mutta. Reittioppaassa luki väärä bussinumero, joten piti vähän tehdä taikuuksia ja mennä väärillä busseilla. Päästiin kuitenkin vähän ennnen viittä paikan päälle Olarin koirapuistoon. Paikalle tuli tuttuja petsiestä, Rene-koira ja Silja+ Igor&Matilda. Koirapuistossa oli myös nelikuinen belgianpaimenkoiran pentu ja pari muuta koiraa. Ilma oli niin kauhea ja puistoon tuli uros, joten lähdettiin Siljan kanssa siitä sitten vieressä olevalle koulun kentälle. Siellä sitten Nemo ja Igor veti ihan täysiä koko ajan. Kuvat on vähän surkeita, mutta yritin kuitenkin säätää niitä jotenkin, vaikka en löytänyt mitään hyvää asetusta.



Kamukuva!
Tänään olenkin ollut vain kotona Nempan kanssa. Aamulla oli huono olo, joten jäin sitten kotiin. Nemosta kuuluu ihan ihmeääniä sen nukkuessa. Ja nykyään on kuolakin alkanut valumaan, kun otetaan herkut esiin. Huomaan myös erilaisia piirteitä koirassa. Pieni teinivaihe iskee esiin. ;)

Matilda <3


Pieni vertauskuva vielä yllä. Nemo 2kk ja Nemo 6kk. Huima kasvu. :D

4 kommenttia :

  1. Noi bichonit ♥ Vaikka en nyt ookkaan pikkukoiraihminen :)

    VastaaPoista
  2. Haha Igor edustaa TAAS :D Laitan muuten vielä tänään nuita mun kuvia tuonne blogiin joten käy kattoon ja kopioi vaan itelles jos kiinnostaa!

    VastaaPoista