8.10.2013

Postausta viime lauantain mätsäreistä

Nyt tulee sitä postausta Porvoon mätsäreistä 5.10. Mukana koirian oli siis Nemo ja Poika ja kaverina mulla oli ystävä Karkki. Kaikki postauksen kuva-materiaalit ovat siis Karkin käsialaa! Kreditit hänelle ja käykääpä katsomassa Karkin heppablogi, Usvaa Ilmassa! :)



Tultiin paikalle kolmen maissa, vietiin häkki, tavarat ja koirat kehän viereen ja siitä vaan ilmoittautumaan. Bongasinkin aluksi sieltä Medyan&Taikan ja Kiiran! Ilmoittautumisen jälkeen meillä oli sellainen puolisen tuntia aikaa, joten treenattiin, laitettiin turkkeja kuntoon ja järjestettiin tavarat ja numerolaput valmiiksi.
Koirat oli ihan innoissaan paikan päällä. Ne hyöri ja pyöri, haisteli ja haukku. Tosiaan, Nemo viksi häkissä ja Poika kumahteli muille koirille. Paikan päällä nähtiin myös yksi aivan ihana englanninspringerspanielipentu sekä flattityttö Raisa! Sainkin myös testattua toista uusista Hurtan takeista (isompi koko) Pojalle ja hyvin sopi. Ehkä se oli hieman iso takaa, muttei se haittaa.


Numeroina meillä oli pennuissa 321 ja isoissa 426. Ensin oli ihan samaan aikaan (321 ja 421), mutta sain ne vaihdettua ja nyt ei kehät menneet päällekkäin. Ensin oli siis Nemon kehä. Parina meillä oli nöffipentu, joka oli muuten älyttömän söpö! Tuomari moitti meitä aika monesta jutusta, mutta ei se meitä hirveästi haitannut. Saatiin sitten punainen nauha, niin kuin yleensäkkin. Punainen nauha oli laitettu herkkutikun ympärille ja hups, sinne meni nauha ja tikku Nemon suuhun. Onneksi saatiin nauha pois. :D


Pian Nemon kehän jälkeen oli Pojan kehä. Sieltä ei ole kuvia, mutta Poikakin sai punaisen nauhan. Meitä vastassa oli novascotiannoutaja, joka meni kyllä myös tosi kivasti. Poikakin oli aika haltioissaan siitä herkkutikusta. :D


Pojan kehän jälkeen oli nauhakehät. Nemo karsittiin miltein heti pois, mutta onneksi Pojan kanssa meni paremmin! Päästiin ensin kuuden parhaan joukkoon noin. kahdestakymmenestä koirakosta. Sieltä sitten karsittiin yksi ja sitten meidät. Eli oltiin ns. PUN5, vaikkei tuollaista sijoitusta olekkaan. Himpun lähellä oltiin. Olen kuitenkin tyytyväinen Pojan kehäkäytökseen. Tai olen itseasiassa tyytyväinen molempien käytöksiin.

2 kommenttia :