3.10.2013

Will always be a mystery

Selailin vähän vahempia postauksia ja mitä huomsinkaan. Huppista keikkaa. Olen unohtanut kirjoittaa kahden viikon takaisista mätäreistä, joissa oltiin Pojan ja Ninan kanssa. Olen ollut tämän päivää kipeänä, joten kirjoittelen nyt niistä.

Match Show 22.9 Helsingissä



Tosiaan, 22.9 oli Helsingissä Showhau-kiertueen järjestämä mätsäri. Lähdettiin kamppeiden kanssa bussilla aika aamusta paikalle. Linnoittauduttiin siihen isojen kehän viereen ja sain olla iloinen miten hienosti Poika oli häkissä, vaikka kattoluukku oli auki. Meidän numero OLI  . Parina meillä oli aika arka belginpaimenkoira, joka ei antanut koskea itseensä. Poika oli super iloinen niin kuin tavallisestikkin. Sain kunnon jäljet käteen, kun piti imuttaa sille hekkuja. :D Meidän kehä meni itseasiassa tosi hyvin, jos ei paria juttua lasketa.

Koira rähäti Pojalle kehän laidalta.
Saatiin sitten punainen nauha ja "nauhakehät" alkoivatkin aika pian siitä. Punaisten nauhakehissä oli ainakin Belgianpaimenkoira (PUN1). Oli myös ehkä seropi, nääh en muista enää. Koiria juoksetettiin ja katsottiin ja sitten alkoikin jännä osuus. Showhau kiertueen molemmissa mätsäreissä on "pohdittu" hetki ja sitten vasta sanottu kuka on ensimmäinen, toinen jne.


Nauhakehät sitten starttas pentujen jälkeen ja me oltiinkin jaetulla neljännellä sijalla. Oli tosi kiva päivä ja saldona PUN4. Palkinnoksi saatiin herkkuja, jotka muuten on Pepinkin lemppareita.
Oli se kuitenkin vaan niin mahtava...<3
Flattikasvattajat julkaisivat muuten nyt kuvat sieltä nuorten koirien katselmuksesta. Löytyihän sieltä pari kuvaa meistäkin, joten laitan ne tuohon alle, postauksen loppuun.



Ylihuomenna onkin jo meidän mätsäri Porvoossa kera Pojan ja Nemon. Saa nähdä, että tuleeko siitä postausta. En saa kuvaajaa pakolla paikalle.

4 kommenttia :

  1. Kiva postaus ja mikä on katselmus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos :) ja lueppa vaikka netistä. Sanoin jo kerran...

      Poista
  2. Koiran energiatasoa voi madaltaa tekemällä esim. pitkän lenkin ennen mätsäriä, aktvioimalla sitä tekemällä temppuja tai tokoilla... Ei kannata hakata? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu, mutta toi pysyy yhtä energisenä aina... :D Ja toi olikin vitsi, mä en todellakaan hakkaa koiria :D

      Poista