16.10.2013

Spesiaalipaljon videoita!

Nyt on kyllä niin syksy, ettää.... Ja tänään on ollut tosi toiminnallinen päivä ja samanlainen on tulossa huomenna! Olen nyt tehnyt ns. 15 000 katsomiskerran ja 45 lukijan kunniaksi muutaman spesiaalivideon teille! Ensimmäinen spesiaalivideo on Nemon varusteet, joka on tosin kuvattu jo vähän aikaa sitten, kun olin kotona päivän. Siitä tuli nyt aika pitkä, mutta yritin parhaani mukaan leikata klippejä lyhyiksi.



Seuraava video on eilen kuvattu Nemon päivä. Siis tätä on toivottu kaikkialla ihan älyttömästi varustepostauksen lisäksi. Sanokaapa vain jos haluatte enemmän näitä! Videota tuli nyt kuvattua vähän vähemmän loppupäätä kohden, mutta ennen kuin kuvasin tokavikan klipin kävimme vielä toisessa koirapuistossa.



Ja viimeinen, muttei vähäisin video onkin sitten ohje-video Rahkaomenapiirakan tekoon! Jos kaipaat ihan kirjallista ohjetta niin paina tuosta Youtube-kohdasta videossa. Sieltä videon kuvauksesta löytyy ohje kirjallisena! Jos joku siis on innokas leipomaan, niin suosittelen tekemään allaolevaa. Oli muuten ihan taivaallisen hyvää!



Ja sitten niille, jotka eivät tykkää videoista löytyy tietenkin myös pari kuvaa! On tullut muuten otettua ihan kamalasti kuvia, mutta ajattelin tehdä niille erillisen postauksen, kun tuossahan noita videoita onkin jo riittävästi. Tässä siis vain esimakua meidän puuhista.

Ja tässä näkyykin miten kaikki voi mennä vikaan kamukuvassa..


7 kommenttia :

  1. Videot oonki jo kattonnu tubesta. Banneri on hieno mutta tykkäsin enemmän edellisestä. Mutta sinun blogi sinun banneri

    VastaaPoista
  2. Videot oonki jo kattonnu tubesta. Banneri on hieno mutta tykkäsin enemmän edellisestä. Mutta sinun blogi sinun banneri

    VastaaPoista
  3. Nemo on jo hurjan iso! Ps. tää uusi banneri on tosi jees :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja bannerista saadaan kiittää Huiskuhäntiä!

      Poista
  4. Ihana toi Nemon myday-video, jos et pahastu niin voisin tehdä itsekin tuollaisen Nanasta joskus:)

    VastaaPoista