26.10.2013

Kaljurotta näkee frendejä

Torstaina saapui tosiaan vihdoin ja viimein mun 1,5 viikkoa sitten tilatut sakset. Ohennus-ja trimmaussakset siis kyseessä. Tuli ihan kauhea syyhy saada heti niitä kokeilla, joten arvatkaapa mitä tämä tyttö teki... Menin ja vedin Nemon korvat kaljuksi. Itseasiassa parista kohdasta tuli karvattomat, mutta muuten meni hyvin.
huom. Ohennus-ja trimmaussaksien esittely ilmestyy luultavasti tämän päivän aikana Youtubeen tililleni NemoFlatti, joten jos jotakuta kiinnostaa niin käykääpä tsiigailemassa.



Eilen käytiin myös Leon kanssa ulkona. Jos joku ei ole lukenut blogiamme kauan niin Leo on siis musta 3-vuotias sekarotuinen rescuekoira (?). Leo on suunnilleen Nemon kokoinen, vähän isompi. Leolla on aina paljon sanottavaa, koko ajan pitää haukkua tai äännellä ihme ääniä! Kun Leon oppii tuntemaan on se kuitenkin aivan mahtava kaveri. :)

Yritys ottaa hieno taidekuva....

Leo


Löysin eilen facebookia selaillessani ns. kutsun pentutreffeille. Treffit järjestetään joka perjantai viidestä kuuteen Mustin ja Mirrin sisätiloissa/pihalla (Suomenojan Mustin ja Mirrin siis). Paikalla oli myös yhden mun tosi hyvän ystävän koiranpentu Rudi. Rudista on ollut kuvia blogissakin. (Esim. postauksessa "Nuori, tyylikäs ja varakas") Enintään koiria oli isojen puolella kahdeksan. Nemon lempikaveri oli ehdottomasti puolivuotias bordercollien narttupentu Nova.




Kuvailinkin teille jo osan perjantaista Myweekend-postaukseen ja tänäänkin ehdin kuvata vähäsen. Me lähdetään tosiaan kohta pentukurssille Siljan kanssa ja sieltä tulee materiaalia. Ja huomennahan onkin jo Lahti KV. Sieltäkin materiaalia pitäisi tulla.

5 kommenttia :

  1. Koska Nemolla on näyttely? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 23.11-Best in puppy show, 6.12- Kangasala RN, 15.12- Voittaja 2013. :)

      Poista
  2. Musta noi korvat on nyt hyvän näköiset. :D Pitäis toi mustuainenkin trimmata, alkaa olla niin törkeän metsittynyt. Ei vaan kehtais pestä just näin pahimman kurakauden keskellä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset!:) Ja ota vaan sakset käteen ja trimmaile mustuainenkin hienoksi. :) Mä en pessyt Nemppaa ollenkaan enne trimmausta!

      Poista
    2. Kannattaa pestä, menee sakset pilalle äkkiä jos likaista karvaa leikkaa :)

      Poista