10.10.2013

Syysiltoja ja pysyvä ulkoasu

-esittelysivujen muokkaaminen vielä kesken!-

Oltiin tossa muutama päivä sitten isoveljen kanssa yhdellä vuorella kuvailemassa Nemoa ja minua. Oli aivan upea auringonlasku ja sain viimein toteutettua kauan varastossa olleet ideat. Latasin tällä kertaa kuvat flickrn kautta, joten luulisi, että laatu olisi parempi. 



5,2kk

Mitäs muuten tykkäätte uudesta ulkoasusta? Halusin tehdä paljon pyöreitä muotoja, ja isoa tekstiä, niin sitä on helppo lukea. Itse tykkään tästä ulkoasusta ja luulenkin, että tämä kestää aika pitkään, ainoa on, että voin vaihdella talven tullessa värejä yms. Ulkoasun muokkaamisen kanssa tuli myös pientä ongelmaa. Blogger ei anna enää muokata _ollenkaan_ ulkoasua, joten en voinut mm. muuttaa sivujen tekstikokoa bannerin alla. Tai vaihtaa linkkejen värejä kaikkia esim. mustiksi. (Nyt on ne on ruskea-mustia) En saanut myöskään kuvista pois mustavalkoisuuseffektiä. (laita kuvan päälle hiiri niin se muuttuu mustavalkoiseksi.) Tämä ärsyttää niin samperisti, kun bannerikin nyt menee mustavalkoiseksi. 


Laittakaa vaikka tuohon alle kommenttilootaan kommenttia tästä. Saa antaa rakentavaa kommenttia, kunhan ne ovat kilttejä, eikä vain "huono ulkoasu"... Muuten sen verran sanon, että on tulossa ihan huimaa spesiaalipostausta kun on 15 000 katsomiskertaa. Nyt on siis 14 600, joten kaikki nopiaan katselemaan niin saadan erikoispostaus käyntiin!

5 kommenttia :

  1. Hieno ulkoasu ja ihana bannerii!! :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana ulkoasu, bannerista tykkään erityisesti. Eiks tätä saa mobiiliversiona sillä vähän vaikee internettiversiona kattoo puhelimel.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oho, unohdin laittaa sen. Kiva, kun muistutit. :)

      Poista