5.10.2013

Koirapuistossa

Teinkin perjantaina vähän erilaista koirapuistopostausta. Otinkin teidät sinne mukaan, hähää! Pääsette siis reissulle koirapuistoon. Kuvasin videoon vähän meidän menoa koirapuistoon ja koirapuistossa. Loppuun ei tullut kuvattua yhtä paljon, kuin alkuun, mutta siinä se on. Muuten, jotkut kohdat saattaa olla surkeasti tarkennettuja koska en voinut kuvata esim. bussiin mennessä vaan laitoin vain kameran kaulaani ja kuvaamaan. Sanokaa toki jos tykkäätte tämmöisistä, niin voin ottaa teidät mukaan seuraavaksi vaikka mätsäriin!



Ja sitten on tietenkin vielä kuvia. Otin aika paljon kuvia, mutta jotkut niistä on huonolaatuisia, koska tiedättehän... Mun kuvanmuokausohjelmat on... Toivottavasti blogger ei tekisi kuvista taas sellaista mömmöä Lataan nykyään kuvat Picasan kautta, niin yleensä laatu ei mene surkeaan kuntoon.

Perinteinen ylhäältäpäin-kuva. Itseaisassa kaikista kolmesta koirista on tälläinen kuva. (Ura puuttuu!)




Syksy...


Se spurttas :D

Miten mulle tulee tästä kuvasta mieleen staffi? (stafforshirenbullterrieri)

Mun pikkupupu
Tänään olikin se Porvoon mätsäri, josta jäi päälle tosi hyvät mietteet! Vaikkei menestyttykkään niin oli tosi kivat tuomarit ja järjestelyt. Propsit siis järjestäjille. Menen varmaan huomenna kattelemaan Pojan näyttelyä, joten ajattelin tehdä huomisesta näyttelypäivä MyDayn (kuvina). Eli siis julkaisisin huomenna tämän päivän postauksen ja maanantaina huomisen, plääh! Liikaa kerrottavaa... :D

Mä haluun uloooooossss!

2 kommenttia :