13.2.2014

4 kommenttia :

  1. Vino on helposti edelleenkin. Kannattaa tehdä perusasentoja peilin edessä, niin näkee helposti, onko koira vinossa - ilman siis, että täytyy lähteä kumartelemaan koiran ylle. Ja vaikka auttaisit namikädellä, ei kannata jättää kättä ylös vaan kun koira on perusasennossa, laske käsi alas, pyydä kontaktia, kehu, palkkaa, vapauta. Ettei koira opi vain tuijottamaan kättäsi ja seuraamaan sitä. :)

    Siitä se lähtee!

    VastaaPoista
  2. Miksi sulla on erikseen liha ja lohi pusseissa?

    Kaikkien eläinten liha on mulla erikseen pusseissa, jonne olen ne pilkkonut sopiviksi paloiksi. Tämä helpottaa sitä, että voin taulukon mukaan napata pussista, sen kummemmin katsomatta aina oikeaa lihaa.

    Onko sulla noissa pusseissa aina yksi päiväannos?

    Pusseissa on valmiiksi pilkottuja paloja, ja yksi pala vastaa suurinta osaa päiväannoksesta. Yhdessä pussissa on 16 palaa. Tietenkin palan lisäki kaveri saa kasvista ja muuta kuppiinsa.

    Katotko pullien määrät yksi pulla=yksi kilo koiran painosta?

    Puhut varmaan Vaisto-pullista? Mushin sivuilla on viitteellinen laskenta taulukko, joka ei ihan niin yksinkertainen ole. Riippuu koiran aktiivisuudesta ja muista tekijööistä. Meillä siis 10 kg sheltti söi päivässä 8 pullaa. Ja jossain vaiheessa vähemmänkin, kun ei kasvateltu lihasta.

    Onko mikään muuttunut raakaruokinnan myötä?

    KAIKKI. :)

    VastaaPoista