25.2.2014

"Kato äiti, toi koira on monistettu!"

Maanantaina oli lenkillä vähän erilainen pikkuruskea. Ajattelin ensin mennä Pepin ja Nemon kanssa ulos, mutta otinkin mukaan pienemmän ruskean. Naapurin Poika-flätti, jonka varmasti moni lukija tunteekin "omaa" koirakaverin nimeltä Dekker. Dekker tuli Pojan porukoille jo syksyllä, mutta nyt vasta sain aikaiseksi mennä hakemaan pientä ulos.


Dekker on 6-kuinen nuori flättipentu. Sukupuoleltaan hää on uros ja paljon pienempi Nemoon verrattuna. Dekkerillä on myös paljolti tummempi turkki, kuin Nemolla ja korkeuttakin on n. 10cm vähemmän. Dekker on syntynyt 17.8, Hollannissa. Dekkerille väsään omat sivut Eläimet-sivulle kunhan saan seisotuskuvan pojasta! No, mitäs muuta tuosta vipeltäjästä voisi kertoa. Vielä on kaikki siinä aika pentumaista. Pentukarvaa löytyy, käveleminenkin on pentumaista ja ai, että kun osaa olla terävät hampaat! Jokatapauksessa...


Dekkerin haku oli aika sekamelska. Poikakin olisi tottakai halunnut mukaan ulos, vaikkei tällä kertaa päässyt. Otin sitten Dekkerin ja ainakin yritettiin lähteä ruskuaisten kanssa eteenpäin. Meidän piti vain oikaista tien poikki metsään, mutta noiden pentujen oli kuitenkin pakko leikkiä koko matka sinne. :D



Mettässä päästin molemmat vapaiksi ja ihmeen hyvin tulivat luokse, vaikkakin tuli ihmisiä ohi! Nemo vähän alussa pomotti pienempää, mutta sitten ne pääsi sopuun ja leikkivät kahdestaan mettässä sulassa sovussa. Söivät keppiä vierekkäin, leikkivät vierekkäin tms. Nemo ja Dekker on ihan niin kuin veljekset, Dekker ottaa mallia Nemosta selvästi!


Luultavasti Dekker tulee vierailemaan jatkossakin blogin puolella, joten pitäähän sille laittaa oma gadgetti! Eli team. ruskuaiset on valmiina uusiin seikkailuihin :) Loppuun vielä pari kuvaa.



Se meni kukkapenkkiin :D (Dekker)

4 kommenttia :

  1. Ihana Dekker ja Nemo myös!

    http://jiminunelmat.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  2. Sinut on haastettu! http://borntobemirka.blogspot.fi/2014/02/haaste-2.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, katson jos ehdin vastaamaan ;)

      Poista