28.2.2014

Tiistain metsäilyt ihan upeassa kevätilmassa!


Kävin taas tiistaina suoraan koulumatkalla hakemassa Dekkerin lenkille. Käppäilin Dekkerin kanssa meille, kävin hakemassa kameran ja syömässä ja lähden ruskuaisten kanssa sitten ulos. Käveltiin lähimettään ja jäätiin sinne odottaman kavereita & toisen kaverin punavalkoista irlanninsetteriä-Bellaa! Bella on kolmivuotias-harvakarvainen nättimys.

Me vähän söpöiltiin...
 Bella on semmoinen setteri, että varsinkin aina mettässä se ei pysy ikinä lähettyvillä, vaan juoksee ympäri metsää. Välillä se on viitisenkin minuuttia poissa ja sitten tulee takas läähättäen super-rajusti. Ei sen normaalista olemuksesta uskoisi, että noin paljon energiaa löytyy. Meidän pojat (ja Peppi), kun vaan laiskasti kävelee mettässä, eikä lähde kymmentä metriä kauemmas. (varsinkin Dekker, joka pyörii jaloissa)
Paistoi nätisti aurinko!
 Palataan kuitenkin takaisin noihin ruskuaisiin. Ne on oikeasti aika söpösteleviä, kun ne syö samoja keppejä ja leikkii kahdestaan kokoajan. Ja myöskin jos esim. Nemo kaivaa maasta syötävää niin menee Dekker sen viereen syömään "samaa maata". Dekker on tosin vielä vähän pienempi, kuin Nemo, mutta kokemuksella kyllä nuo pennut nopiasti kasvaa. Saataispahan se seisotuskuva vielä Dekkeristä. Dekker on oikeastaan aika nätti koiranalku.

Mitä tapahtui laaduille Blogger!
Oltiin myös tänään metsässä Bellan ja Nemon kanssa, sekä tällä kertaa mukana oli Peppi. En ottanut kameraa mukaan, koska oli vaihteeksi hämärä ilma, eikä aurinko paistanut. Meitä vastaan tuli yhdessä kohtaa aikas kivaisa lauma jotain setterin tyyppisiä koiria... Onneksi kaikki meidän koirat tuli erinomaisesti luokse! Ai, että on kivaa, kun on tottelevia koiria. Tai siis tarkoitin, ettei tuossa tilanteessa Dekker olisi kylläkään luokse tullut. :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti