6.2.2014

Uusia temppuja ja treeniä

9kk 2vko!
Käytiin päivällä Nemon kanssa treenaamassa jäällä temppuja ja sivulletuloa. Sivulletulo alkaa rullata jo tosi hyvin pikkupätevältä! Alla videota ja kuvia, enempi en ehdi/jaksa juuri nyt kirjoittaa.







Ja loppuun vielä sitä Toko-treeniä. Ollaan kehitetty ihan huippupaljon, toi pentu on ihan mahtava!

6 kommenttia :

  1. Niinkuin petsien puolellakin sulle vastattiin, niin itse vähentäisin hokemista aikalailla kaikissa käskyissä. :D

    VastaaPoista
  2. Mulle tuli noista aika paljon asioita mieleen, mutta se on pitkä viesti jos tähän kirjoitan :D Olis ehkä hyvä naamatusten sanoa, haluutko lähteä meidän kanssa joskus treenaamaan? Esim. nyt viikonloppuna. Ja noi rekut vois vähän leikkiä samalla, alkaa olla Nemo jo sen kokoinen ettei Aidan jyrää sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meil ois kasvattajan ja parin muun kanssa reenit lauantaina 17-19 sisähallissa. (agia, tokoa tms) Sä voisit vaikka laittaa viestiä petsieen jos käy niin voisit tulla varmaan mukaan. :)

      Poista
  3. Joo, käskysanojen hokema oli vähän maanista. Kerta riittää, hakee sen aktiivisuuden ja reippauden muilla konsteilla kuin aiheuttamalla itselleen ennenaikaisen sydäkohtauksen hapenpuutteesta johtuen. Sama tuohon läpyttelyyn, sekin on aika turhaa. :) Hieno flattius, kannattaa olla tarkka että palkkaat vain ja ainoastaan oikeista sivulltuloista, et vinoista (pari vinoakin näkyi saavan palkan siinä missä suoratkin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mut toi esineiden tuonti on semmoinen,jossa pitää hokea että tottelee :)

      Poista