9.2.2014

Kaksi ratsastusta ja kaksi unelmaheppaa

Huomasitte varmaan uuden ulkoasun? Tästä saamme kiittää Bean omistajaa! Tässä linkki Bean blogiin. Tausta, banneri ja sivun kuvalinkit tulevat Bealta, itse tykkään ainakin hirmuisesti!


Ottakee huomioon, että käyn vasta alkeiskurssia! Valitukset tms. voi jättää pois :)

Kirjoittelen tässä nyt kahdesta ratsastuksesta, eli postaus kertoo vain hepoista. Jos ei hepat kiinnosta voittekin skipata tämän kokonaan. Pääsin perjantain tunnilla menemään tosiaan tämän näköisellä kaverilla, joka tuntee nimen Pairon. Erittäin kiltti ja hauska kaveri.

c. http://poniratsastajanpaivakirja.blogspot.fi/
Tunnilla Pairon oli erittäin energinen ja piti vain vähän hipaista kylkiä, kun lähdettiin jo liikkeelle. Mentiin ensin pitkillä ohjilla, jonka jälkeen siirryttiin menemään käynnissä mm. pari kokorataleikkausta, rata pituussuunnassa-leikkausta sekä rata poikkisuunnassa-leikkausta. Tehtiin sitten myös ravitehtäviä pitkillä sivuilla. Itse tykkäsin erittäin paljon Paironista ja haluaisin sen uudestaankin tunnille!



Eilen pääsin sitten ratsastamaan suomehevosruuna Ripalla. Tämän näköinen tapaus hää on:


Ripalle piti heti alusta asti näyttää kuka on johtaja. Herra ei oikein tykännyt mistään mitä teki karsinassa, paitsi rapsuttamisesta. Harjattiin, laitettiin suojat, satula ja suitset. Kaikkien toimenpiteiden aikana oli herra hieman korvat luimussa ja "hampaat irvessä". Itse tykkään just hepoista ja poneista joista löytyy luonnetta, sama pätee koiriinkin. Selvittiin kuitenkin ilman puremia ja päästiin lähtemään maneesiin.


Olin ryhmässä, joka oli ratsastanut viikon vähemmän, kuin meidän vakituinen ryhmä. Mentiin taas käyntiä pitkillä ohjilla alussa, niin kuin aina. Aluksi mulla oli raippa, mutta huomasin, että Ripa oli energisellä tuulella, joten heitin raipan pois. Tehtiin samoja juttuja, kuin perjantaina ja opin vaihtamaan kevennystä! (tai jotakin sinne päin) Lopussa mentiin vielä ilman jalustimia, kädet ilmassa ja koskettiin esim. hepan korvia, häntää, jalkaa tms. Tehtiin myös selässä maailmanympäärysmatkoja, pysähdyksissä ja käynnissä. Oli ihan huippukivaa!



Nemon kanssa en ole oikein mitään tehnyt viikonloppuna, oltiin lauantaina agireeneissä, siitä ei sen enempää, koska kuvia tai videota ei ole. Joku vanha kuva pitää kuitenkin laittaa tähän loppuun vielä, että Nemostaki on jotain.

10 kommenttia :

  1. Vau, sun menohan näyttää tosi hyvältä siihen nähden, että käyt alkeistunneilla! Ite en ollu lähellekkään noin hyvä, kun alottelin...:)

    VastaaPoista
  2. Ite kiinnitin huomiota lähinnä raippaan, se kun ei ikinä saisi olla ulkoreunalla. :P Muuten aiika jees menoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, unohdan aina vaihtaa sitä toiseen käteen :D Ja kiitos :)

      Poista
  3. Haha Karkki emmä ny sanois iha sika hyvä, mut kiitti <3

    VastaaPoista
  4. sä selvisit siks ilma puremii kosk olin sii edes et se puri mua xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se kyl purru ketää :D Ja oisin selvinny ilmanki. :)

      Poista
    2. itseasias se puras mua ku kiristit satulan ja pairon ei oo kuumaa nähnykkää xd :D

      Poista
  5. Aijjaa :D ja mun mielest se oli energine <3

    VastaaPoista